Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bafa Gölü’nde temizlik yapıldı

GENEL 19.07.2019 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3456+ kez okundu.
 

Bafa Gölü’nde temizlik yapıldı

Aydın-Muğla il sınırları içerisinde yer alan Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda temizlik çalışması yapıldı.

AYDIN - Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda temizlik çalışması yapılarak, etrafa saçılan çöpler toplandı. Arkeolojik ve geleneksel değerlerin bir arada olduğu Bafa Gölü Tabiat Parkı’ndaki canlı popülasyonuna zarar verilmesinin önüne geçilmesi için, çevreye zarar veren atıklar yetkili personel tarafından toplanırken, ziyaretçilerin çöp konusunda daha duyarlı olması istendi. Aydın DKMP Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bafa Gölü Tabiat Parkımızda yapılan temizlik faaliyetleri rutin olarak devam etmektedir. Değerli ziyaretçilerimizin atıklarını çöp kutularına atmaları önemle rica olunur” denildi.
Aydın-Muğla il sınırları içerisinde yer alan Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda temizlik çalışması yapıldı.

AYDIN - Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Bafa Gölü Tabiat Parkı’nda temizlik çalışması yapılarak, etrafa saçılan çöpler toplandı.

Arkeolojik ve geleneksel değerlerin bir arada olduğu Bafa Gölü Tabiat Parkı’ndaki canlı popülasyonuna zarar verilmesinin önüne geçilmesi için, çevreye zarar veren atıklar yetkili personel tarafından toplanırken, ziyaretçilerin çöp konusunda daha duyarlı olması istendi.

Aydın DKMP Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bafa Gölü Tabiat Parkımızda yapılan temizlik faaliyetleri rutin olarak devam etmektedir. Değerli ziyaretçilerimizin atıklarını çöp kutularına atmaları önemle rica olunur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.