Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bademler çiçek açtı

GENEL 16.02.2019 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3211+ kez okundu.
 

Bademler çiçek açtı

Aydın’ın Didim İlçesi sahillerinde, baharın gelişini müjdeleyen simge ağaç bademlerin çiçek açtığı bildirildi.

AYDIN– İHA'nın bildirdiğine göre, Türkiye’nin birçok bölgesinde elverişsiz hava şartları hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da yağmurların ardından 2 gündür güneşin yüzünü göstermesiyle Didim İlçesi’nde bulunan Akbük Koyu’nda badem ağaçları çiçek açmaya başladı. Bölgede üretim yapan çiftçi Ali Yanık, ilçede etkili olan lodos ve ardında başlayan yağışlardan sonra iki gündür havaların iyi gitmesiyle güney yamaçlardaki badem ağaçları çiçek açtığını belirterek, bölgede genelde her yıl 24 Ocak’tan sonra badem ağaçları çiçek açarken, bu yıl elverişsiz hava şartları nedeniyle 9-10 gün geciktiğini belirtti.
Aydın’ın Didim İlçesi sahillerinde, baharın gelişini müjdeleyen simge ağaç bademlerin çiçek açtığı bildirildi.

AYDIN– İHA'nın bildirdiğine göre, Türkiye’nin birçok bölgesinde elverişsiz hava şartları hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da yağmurların ardından 2 gündür güneşin yüzünü göstermesiyle Didim İlçesi’nde bulunan Akbük Koyu’nda badem ağaçları çiçek açmaya başladı.

Bölgede üretim yapan çiftçi Ali Yanık, ilçede etkili olan lodos ve ardında başlayan yağışlardan sonra iki gündür havaların iyi gitmesiyle güney yamaçlardaki badem ağaçları çiçek açtığını belirterek, bölgede genelde her yıl 24 Ocak’tan sonra badem ağaçları çiçek açarken, bu yıl elverişsiz hava şartları nedeniyle 9-10 gün geciktiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.