Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Babalar Günü’nü halkla kutladı

GÜNCEL 18.06.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3785+ kez okundu.
 

Babalar Günü’nü halkla kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Babalar Günü’nü halk ile iç içe kutladı.

AYDIN- Bozdoğan Arapapıştı Kanyonu’nu ziyaret eden, kurulan pazarda alışveriş yapan Başkan Çerçioğlu, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. Her gittiği yerde büyük sevgiyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu, Bozdoğan’da da yoğun ilgi gördü. Babalar Günü’nde karşılarında bir anda Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nu gören vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ile sohbet etti, bol bol fotoğraf çekildi. Babalar Günü’nü vatandaşlarla birlikte kutlayan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğanlılar, “Özel ve anlamlı günde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından turizme kazandırılan Arapapıştı Kanyonu’nu gezmeye geldik. Karşımızda bir anda çok sevdiğimiz Sayın Başkanımızı gördük. Bizleri hiçbir zaman unutmayan Özlem Çerçioğlu’nu burada görmek bize en büyük Babalar Günü hediyesi oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Babalar Günü’nü halk ile iç içe kutladı.

AYDIN- Bozdoğan Arapapıştı Kanyonu’nu ziyaret eden, kurulan pazarda alışveriş yapan Başkan Çerçioğlu, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Her gittiği yerde büyük sevgiyle karşılaşan Başkan Çerçioğlu, Bozdoğan’da da yoğun ilgi gördü. Babalar Günü’nde karşılarında bir anda Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nu gören vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ile sohbet etti, bol bol fotoğraf çekildi.

Babalar Günü’nü vatandaşlarla birlikte kutlayan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğanlılar, “Özel ve anlamlı günde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından turizme kazandırılan Arapapıştı Kanyonu’nu gezmeye geldik. Karşımızda bir anda çok sevdiğimiz Sayın Başkanımızı gördük. Bizleri hiçbir zaman unutmayan Özlem Çerçioğlu’nu burada görmek bize en büyük Babalar Günü hediyesi oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.