Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

B-Brass Avrupa Turnesi’nde

EĞİTİM 05.07.2017 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4023+ kez okundu.
 

B-Brass Avrupa Turnesi’nde

Aydın Özel Başak Koleji bünyesinde bulunan B-Brass Nefesli Çalgılar Topluluğu, 21 Haziran 2017’de başladığı Avrupa Turnesi’ni 2 Temmuz 2017 tarihinde tamamlayarak gezi programını başarıyla gerçekleştirdi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İtalya’nın Parma Şehri, Berçeto Kasabası’nda bu yıl 34. kez düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri programına katılan topluluk, göstermiş olduğu üst düzey performansıyla izleyenler tarafından büyük beğeni ve takdir toplayarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti” denildi. B-Brass Koordinatörü Kamil Kaya yönetiminde, öğrenci ve veliler ile birlikte toplam 36 kişi olarak yola çıkan B-Brass Topluluğu, sırasıyla Selanik, Roma, Parma, Milano, Pisa, Floransa, Venedik, Belgrad ve Üsküp şehirlerini dolaşarak son derece keyifli bir turne geçirmiş ve şimdiden önümüzdeki yılın planlarını yapmaya başladı.
Aydın Özel Başak Koleji bünyesinde bulunan B-Brass Nefesli Çalgılar Topluluğu, 21 Haziran 2017’de başladığı Avrupa Turnesi’ni 2 Temmuz 2017 tarihinde tamamlayarak gezi programını başarıyla gerçekleştirdi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İtalya’nın Parma Şehri, Berçeto Kasabası’nda bu yıl 34. kez düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri programına katılan topluluk, göstermiş olduğu üst düzey performansıyla izleyenler tarafından büyük beğeni ve takdir toplayarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti” denildi.

B-Brass Koordinatörü Kamil Kaya yönetiminde, öğrenci ve veliler ile birlikte toplam 36 kişi olarak yola çıkan B-Brass Topluluğu, sırasıyla Selanik, Roma, Parma, Milano, Pisa, Floransa, Venedik, Belgrad ve Üsküp şehirlerini dolaşarak son derece keyifli bir turne geçirmiş ve şimdiden önümüzdeki yılın planlarını yapmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.