Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ayyıldız; Aydın’ın Eğitim Durumu Hakkında Bilgi Aldı

EĞİTİM 10.02.2015 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4033+ kez okundu.
 

Ayyıldız; Aydın’ın Eğitim Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek Aydın’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek Aydın’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Göreve geldiği günden beri eğitime çok önem veren ve eğitime verdiği desteklerle tanınan Vali Erol Ayyıldız, 2014-2015 eğitimöğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve Aydın’ın eğitim durumlarının ele alındığı toplantıda Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları da hazır bulundu.Ziyareti sırasında öğretmenlerin mutlu ve huzurlu bir toplumun yetiştirilmesinde üstlenmeleri gereken sorumluluk ve hedeflerinden söz eden Vali Erol Ayyıldız, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin ve en önemli değerlerinin çocuklar olduğuna vurgu yaptı. Vali Ayyıldız, “Öğrenciler ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarıdır. Bunun için bizler bütün hayallerimizi onların üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si onlarla mutlu, onlarla daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet, en büyük dostunuzun güzel ahlâk, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmasınlar. Geleceğimiz için onlara en iyi eğitimi sunmak mecburiyetindeyiz. Onlara sürekli okumayı ve düzenli olarak çalışmayı tavsiye ediyorum. Bu vesile ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm paydaşlarımız, Aydın ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, sağlık ve başarılar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek Aydın’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaret ederek Aydın’ın eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Göreve geldiği günden beri eğitime çok önem veren ve eğitime verdiği desteklerle tanınan Vali Erol Ayyıldız, 2014-2015 eğitimöğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve Aydın’ın eğitim durumlarının ele alındığı toplantıda Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları da hazır bulundu.Ziyareti sırasında öğretmenlerin mutlu ve huzurlu bir toplumun yetiştirilmesinde üstlenmeleri gereken sorumluluk ve hedeflerinden söz eden Vali Erol Ayyıldız, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin ve en önemli değerlerinin çocuklar olduğuna vurgu yaptı.

Vali Ayyıldız, “Öğrenciler ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarıdır. Bunun için bizler bütün hayallerimizi onların üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si onlarla mutlu, onlarla daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet, en büyük dostunuzun güzel ahlâk, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmasınlar. Geleceğimiz için onlara en iyi eğitimi sunmak mecburiyetindeyiz. Onlara sürekli okumayı ve düzenli olarak çalışmayı tavsiye ediyorum. Bu vesile ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılının tüm paydaşlarımız, Aydın ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, sağlık ve başarılar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.