Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO’dan TOBB Emekli Sandığı Vakfına 2 delege

EKONOMİ 03.07.2018 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3570+ kez okundu.
 

AYTO’dan TOBB Emekli Sandığı Vakfına 2 delege

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Emekli Sandığı Vakfı Teşekkül ve Üye Delegeleri Ege Bölgesi seçimi Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) gerçekleştirildi.

AYDIN- Ege Bölgesi'nde yer alan 64 Oda ve Borsanın yarıştığı seçimlerde Aydın Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran Teşekkül Delegesi, Genel Sekreter İlknur Kabasakal Üye Delegesi olarak seçildi. TOBB Emekli Sandığı Vakfı seçimlerinde Aydın Ticaret Odası’nı bir kez daha başarıyla temsil ettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, “64 Oda ve Borsa içerisinden 7 Oda ve Borsa seçilme başarısı gösterirken bunlardan bir tanesi de Aydın Ticaret Odası oldu. Görev süremiz içerisinde Aydın Ticaret Odası, TOBB ve Kurullarında bugüne kadar yer almadığı her noktada yer almaktadır. Bu Aydın’ın başarısıdır. Bizler Aydın’ın potansiyelini ortaya çıkarması için her platformda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Benimle birlikte delegelik hakkı kazanan Genel Sekreterimiz İlknur Hanımı da tebrik ediyorum” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Emekli Sandığı Vakfı Teşekkül ve Üye Delegeleri Ege Bölgesi seçimi Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) gerçekleştirildi.

AYDIN- Ege Bölgesi'nde yer alan 64 Oda ve Borsanın yarıştığı seçimlerde Aydın Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran Teşekkül Delegesi, Genel Sekreter İlknur Kabasakal Üye Delegesi olarak seçildi.

TOBB Emekli Sandığı Vakfı seçimlerinde Aydın Ticaret Odası’nı bir kez daha başarıyla temsil ettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, “64 Oda ve Borsa içerisinden 7 Oda ve Borsa seçilme başarısı gösterirken bunlardan bir tanesi de Aydın Ticaret Odası oldu. Görev süremiz içerisinde Aydın Ticaret Odası, TOBB ve Kurullarında bugüne kadar yer almadığı her noktada yer almaktadır. Bu Aydın’ın başarısıdır. Bizler Aydın’ın potansiyelini ortaya çıkarması için her platformda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Benimle birlikte delegelik hakkı kazanan Genel Sekreterimiz İlknur Hanımı da tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.