Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO Uçuruyor projesiyle Aydın’a her yıl 20 milyon TL

EKONOMİ 31.10.2017 - 15:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2693+ kez okundu.
 

AYTO Uçuruyor projesiyle Aydın’a her yıl 20 milyon TL

Aydın Ticaret Odası (AYTO) hızlı başladığı 2017-2018 fuar döneminin ilk 1,5 aylık zaman diliminde İstanbul ve Antalya’daki fuarlara 227 üyesini götürdü.

AYDIN– Bu zaman zarfında 14 fuar ziyareti gerçekleştiren AYTO üyelerinin yaptıkları iş bağlantılarının Aydın Ekonomisi’ne yansıması 1 Milyon Liranın üzerinde oldu. Güvenlik sistemleri, spor ekipmanları, ev dekorasyonu, ambalaj, çocuk ve aile, hazır giyim, oyuncak, ev tekstili, hayvancılık, mobilya yan sanayi, gıda teknolojileri, markalı bayilik, hac ve umre başta olmak üzere bir çok farklı sektörde fuarları ziyaret etme imkânı bulan AYTO üyeleri, ticari hayatlarındaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldular. İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Isaf Security Fuarı 21.Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları ve RFID Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı 2017, Spor Ekipmanları, Fitness & Wellnes Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28.Uluslararası Züchex,  Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen CNR Ambalaj Fuarı, Crown Plaza Asia Kongre Merkezi’nde düzenlenen Çocuk ve Aile Fuarı, İstanbul WOW Hotel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 11. Hac ve Umre Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen 15.Bayim Olurmusun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 13. Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Premiere Vision Hazır Giyime Yönelik Kumaş, İplik ve Aksesuarları Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen 10. KIDS Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Hometex 2017 Ev Tekstili Dekorasyon Fuarı, Antalya Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Ambalaj 2017 & FOOD TECH EURASIA 2017 12. Gıda ve Teknolojileri Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen INTERMOB 2017 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, AYTO üyelerinin 1,5 aylık dönemde ziyaret ettiği önemli fuarlar olarak öne çıktı. Ticaretin gelişmesi için sektörel fuarların önemine dikkat çeken TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Fuarlar bir yandan sektörlerin hacim olarak en büyük meslek komitesi toplantılarıdır. Ulusal ve uluslararası aynı sektörden birçok firma bir araya gelerek sektörlerindeki yenilikleri, gelişmeleri, yaşadıkları sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşırlar. Sektörlerin gelişimi için çok önemli buluşma noktaları olduğu için üyelerimizi hiçbir ücret talep etmeden fuarlara götürüyoruz. Bu fuarların dönemsel olarak Aydın ekonomisine yansıması 20 Milyon Liranın üzerinde oluyor. Odalar ne yapar sorusunun önemli bir karşılığıdır bu konu. Fuar konusuna değinmişken bir kez daha dile getirmekte fayda görüyorum. 2018 yılına kısa bir zaman kala bir an önce Aydın’ın fuar alanına kavuşması gerekmektedir. Aydın’da düzenlenecek önemli fuarlar şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine çok büyük katkı yapacaktır” dedi.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) hızlı başladığı 2017-2018 fuar döneminin ilk 1,5 aylık zaman diliminde İstanbul ve Antalya’daki fuarlara 227 üyesini götürdü.

AYDIN– Bu zaman zarfında 14 fuar ziyareti gerçekleştiren AYTO üyelerinin yaptıkları iş bağlantılarının Aydın Ekonomisi’ne yansıması 1 Milyon Liranın üzerinde oldu.

Güvenlik sistemleri, spor ekipmanları, ev dekorasyonu, ambalaj, çocuk ve aile, hazır giyim, oyuncak, ev tekstili, hayvancılık, mobilya yan sanayi, gıda teknolojileri, markalı bayilik, hac ve umre başta olmak üzere bir çok farklı sektörde fuarları ziyaret etme imkânı bulan AYTO üyeleri, ticari hayatlarındaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldular.

İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Isaf Security Fuarı 21.Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları ve RFID Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı 2017, Spor Ekipmanları, Fitness & Wellnes Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28.Uluslararası Züchex,  Züccaciye Ev Eşyaları, Dekoratif Ürünler ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen CNR Ambalaj Fuarı, Crown Plaza Asia Kongre Merkezi’nde düzenlenen Çocuk ve Aile Fuarı, İstanbul WOW Hotel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 11. Hac ve Umre Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen 15.Bayim Olurmusun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 13. Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Premiere Vision Hazır Giyime Yönelik Kumaş, İplik ve Aksesuarları Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen 10. KIDS Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen Hometex 2017 Ev Tekstili Dekorasyon Fuarı, Antalya Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Ambalaj 2017 & FOOD TECH EURASIA 2017 12. Gıda ve Teknolojileri Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen INTERMOB 2017 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, AYTO üyelerinin 1,5 aylık dönemde ziyaret ettiği önemli fuarlar olarak öne çıktı.

Ticaretin gelişmesi için sektörel fuarların önemine dikkat çeken TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Fuarlar bir yandan sektörlerin hacim olarak en büyük meslek komitesi toplantılarıdır. Ulusal ve uluslararası aynı sektörden birçok firma bir araya gelerek sektörlerindeki yenilikleri, gelişmeleri, yaşadıkları sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşırlar. Sektörlerin gelişimi için çok önemli buluşma noktaları olduğu için üyelerimizi hiçbir ücret talep etmeden fuarlara götürüyoruz. Bu fuarların dönemsel olarak Aydın ekonomisine yansıması 20 Milyon Liranın üzerinde oluyor. Odalar ne yapar sorusunun önemli bir karşılığıdır bu konu. Fuar konusuna değinmişken bir kez daha dile getirmekte fayda görüyorum. 2018 yılına kısa bir zaman kala bir an önce Aydın’ın fuar alanına kavuşması gerekmektedir. Aydın’da düzenlenecek önemli fuarlar şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine çok büyük katkı yapacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.