Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO uçurmaya devam etti

EKONOMİ 19.04.2018 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3154+ kez okundu.
 

AYTO uçurmaya devam etti

1 Nisan’da gerçekleşen seçimin öncesinde ve sonrasında yoğun bir dönem geçiren Aydın Ticaret Odası (AYTO), fuar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- AYTO, 12-15 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 12.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na 11. ve 17. Meslek Komitesi’nden kayıtlı 80 üyesi ile katılım sağladı. Kafileye Meclis Üyesi Ercan Dereli ve Disiplin Kurulu Üyesi Soner Sarıgül refakat etti. Yeni dönemin ilk fuarını gerçekleştirdiklerini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Öncesi ve sonrası ile yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Bu arada fuar sezonunun kapanmasına bir ay kala yeni dönemimizin ilk fuarını gerçekleştirmiş olduk. Dönem yeni olabilir ama üye odaklı çalışmalarımız aynen devam ediyor. Yeni dönemde de üyelerimizi ihtisas fuarlarına götürerek hem kendi ekonomilerine hem de Aydın Ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
1 Nisan’da gerçekleşen seçimin öncesinde ve sonrasında yoğun bir dönem geçiren Aydın Ticaret Odası (AYTO), fuar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN- AYTO, 12-15 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 12.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na 11. ve 17. Meslek Komitesi’nden kayıtlı 80 üyesi ile katılım sağladı. Kafileye Meclis Üyesi Ercan Dereli ve Disiplin Kurulu Üyesi Soner Sarıgül refakat etti.

Yeni dönemin ilk fuarını gerçekleştirdiklerini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Öncesi ve sonrası ile yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Bu arada fuar sezonunun kapanmasına bir ay kala yeni dönemimizin ilk fuarını gerçekleştirmiş olduk. Dönem yeni olabilir ama üye odaklı çalışmalarımız aynen devam ediyor. Yeni dönemde de üyelerimizi ihtisas fuarlarına götürerek hem kendi ekonomilerine hem de Aydın Ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.