Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO hizmet binasını Hisarcıklıoğlu açacak

EKONOMİ 09.03.2018 - 13:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2883+ kez okundu.
 

AYTO hizmet binasını Hisarcıklıoğlu açacak

Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binasını hizmete açıyor.

AYDIN- AYTO Başkanı Hakan Ülken’den edindiğimiz bilgiye göre, 12 Mart pazartesi günü saat 13.00’da başlayacak olan açılış törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak AYTO Başkanı Hakan Ülken, yeni hizmet binasının açılış törenine tüm üyeleriyle birlikte Aydın halkını da davet etti. Açılış etkinliği saat 17.00’a kadar sürecek.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) yeni hizmet binasını hizmete açıyor.

AYDIN- AYTO Başkanı Hakan Ülken’den edindiğimiz bilgiye göre, 12 Mart pazartesi günü saat 13.00’da başlayacak olan açılış törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak

AYTO Başkanı Hakan Ülken, yeni hizmet binasının açılış törenine tüm üyeleriyle birlikte Aydın halkını da davet etti. Açılış etkinliği saat 17.00’a kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.