Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘AYTO beş yıldızlı hizmet sunuyor’

EKONOMİ 12.03.2018 - 16:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3466+ kez okundu.
 

‘AYTO beş yıldızlı hizmet sunuyor’

AYTO’nun yeni hizmet binasının açılışını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptı. Hisarcıklıoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, AYTO’nun beş yıldızlı hizmet sunduğunu söyledi.

AYDIN- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, Aydın Ticaret Odasının beş yıldızlı hizmet sunduğunu belirtti. Aydın’ın Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından yaklaşık 6 milyon TL’ye yaptırılan yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış törenine TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. “Bu bina Aydın’a hizmet etmek için yapıldı” Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, yeni hizmet binasının tüm Aydın’a hizmet edeceğini belirterek, “Üyelerimizden aldığımız güçle, bugüne kadar ne yaptıysak üyenin bizzat kendisine dokunacak dedik. 2000’li yıllardan beri Aydın Ticaret Odası’nın yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olduğu söyleniyordu. Bizim meclis dönemimizde yeri tespit ettik, projelendirdik, inşaatını yaptık ve bugün açılışını yapıyoruz. Binanın her tarafı üyelerimizin kullanımına hazırlanmış, alt yapıları ona göre planlanmış durumdadır. Üyelerimizin tüm hizmetleri ücretsiz olarak alabilecekleri bütün alanlar burada mevcut. Aydın’a hizmet etmek için bu bina yapıldı. Tek kuruş kredi kullanılmadığı gibi, görevi devraldığımızda kasadaki nakit varlık kadar kasada nakit varlığımız var” dedi. “AYTO beş yıldızlı hizmet sunuyor” Aydın Ticaret Odasının güzel işler yaptığını ve üyelerine beş yıldızlı hizmet sunduğunu ifade eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, “Yüz sene önce İstiklal Harbi'nde ecdadımızın sahip olduğu ruh ve iman bugün de Aydın’daki torunlarında mevcut. Bu vesileyle Afrin’de bu ülke için bizim huzur ve güvenimiz için canını ortaya koyan bu aziz milletin kahramanlarına selamlarımızı iletiyoruz. Bir yerde birlik varsa sırtın yere gelmez. Aydın da bugün marka ise işte bu birlik ve beraberlik sayesindedir. Aydın Ticaret Odamız Aydın için güzel işler yapmaktadır. Zaten akredite olan odamız üyesine beş yıldızlı hizmet sunmaktadır. Bugün Londra, Berlin, Paris odaları üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, Aydın Ticaret Odam da aynı standartta hizmet vermektedir. Ve bu yıldıza yakışır, yeni bir yıldızı yeni hizmet binamızı Aydın’a kazandırdınız, sizlere teşekkür ediyorum. Ekonominin efelerine, sizlere hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Vali Yavuz Selim Köşger de konuşmasında, yeni hizmet binasının Aydın’ın ticaret hayatında Aydın’ın hak ettiği yeri almasına bir vesile olmasını diledi. Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının ve içerisindeki salonların açılışı yapıldı.
AYTO’nun yeni hizmet binasının açılışını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptı. Hisarcıklıoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, AYTO’nun beş yıldızlı hizmet sunduğunu söyledi.

AYDIN- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Hisarcıklıoğlu açılışta yaptığı konuşmada, Aydın Ticaret Odasının beş yıldızlı hizmet sunduğunu belirtti.

Aydın’ın Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından yaklaşık 6 milyon TL’ye yaptırılan yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış törenine TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

“Bu bina Aydın’a hizmet etmek için yapıldı”

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, yeni hizmet binasının tüm Aydın’a hizmet edeceğini belirterek, “Üyelerimizden aldığımız güçle, bugüne kadar ne yaptıysak üyenin bizzat kendisine dokunacak dedik. 2000’li yıllardan beri Aydın Ticaret Odası’nın yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olduğu söyleniyordu. Bizim meclis dönemimizde yeri tespit ettik, projelendirdik, inşaatını yaptık ve bugün açılışını yapıyoruz. Binanın her tarafı üyelerimizin kullanımına hazırlanmış, alt yapıları ona göre planlanmış durumdadır. Üyelerimizin tüm hizmetleri ücretsiz olarak alabilecekleri bütün alanlar burada mevcut. Aydın’a hizmet etmek için bu bina yapıldı. Tek kuruş kredi kullanılmadığı gibi, görevi devraldığımızda kasadaki nakit varlık kadar kasada nakit varlığımız var” dedi.

“AYTO beş yıldızlı hizmet sunuyor”

Aydın Ticaret Odasının güzel işler yaptığını ve üyelerine beş yıldızlı hizmet sunduğunu ifade eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, “Yüz sene önce İstiklal Harbi'nde ecdadımızın sahip olduğu ruh ve iman bugün de Aydın’daki torunlarında mevcut. Bu vesileyle Afrin’de bu ülke için bizim huzur ve güvenimiz için canını ortaya koyan bu aziz milletin kahramanlarına selamlarımızı iletiyoruz. Bir yerde birlik varsa sırtın yere gelmez. Aydın da bugün marka ise işte bu birlik ve beraberlik sayesindedir. Aydın Ticaret Odamız Aydın için güzel işler yapmaktadır. Zaten akredite olan odamız üyesine beş yıldızlı hizmet sunmaktadır. Bugün Londra, Berlin, Paris odaları üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, Aydın Ticaret Odam da aynı standartta hizmet vermektedir. Ve bu yıldıza yakışır, yeni bir yıldızı yeni hizmet binamızı Aydın’a kazandırdınız, sizlere teşekkür ediyorum. Ekonominin efelerine, sizlere hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Vali Yavuz Selim Köşger de konuşmasında, yeni hizmet binasının Aydın’ın ticaret hayatında Aydın’ın hak ettiği yeri almasına bir vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının ve içerisindeki salonların açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.