Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO, Başaran Ulusoy’u ağırlayacak

EKONOMİ 03.01.2015 - 19:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2679+ kez okundu.
 

AYTO, Başaran Ulusoy’u ağırlayacak

Aydın Ticaret Odası (AYTO), "Aydın Tarihi ve Turizmi" konulu bir panel düzenliyor.

Aydın Ticaret Odası (AYTO), "Aydın Tarihi ve Turizmi" konulu bir panel düzenliyor. Aydın kentinin tarihi değerlerinin ve turizminin görüşüleceği panel 3 oturum halinde yapılacak. İlk Oturumda İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Prof. Dr. Aslı Saraçoğlu ve Öğretim Görevlisi Mükerrem Kürüm konuşacak. İkinci oturumda ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bir yetkili, AYTO Başkanı Hakan Ülken ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata birer konuşma yapacak. Son oturumda da Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy’un konuşması ile son bulacak.06 Ocak 2015 Salı günü ADÜ Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda 3 oturum halinde yapılacak olan panel saat 10.30’da başlayacak. Panelin ardından yine aynı gün 13.30’da Prof. Dr. Fahri Işık tarafından "Uygarlık Anadolu’da Doğdu" konulu bir konferans verilecek.
Aydın Ticaret Odası (AYTO), "Aydın Tarihi ve Turizmi" konulu bir panel düzenliyor.

Aydın Ticaret Odası (AYTO), "Aydın Tarihi ve Turizmi" konulu bir panel düzenliyor.

Aydın kentinin tarihi değerlerinin ve turizminin görüşüleceği panel 3 oturum halinde yapılacak. İlk Oturumda İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Prof. Dr. Aslı Saraçoğlu ve Öğretim Görevlisi Mükerrem Kürüm konuşacak. İkinci oturumda ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan bir yetkili, AYTO Başkanı Hakan Ülken ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata birer konuşma yapacak.

Son oturumda da Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy’un konuşması ile son bulacak.06 Ocak 2015 Salı günü ADÜ Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda 3 oturum halinde yapılacak olan panel saat 10.30’da başlayacak. Panelin ardından yine aynı gün 13.30’da Prof. Dr. Fahri Işık tarafından "Uygarlık Anadolu’da Doğdu" konulu bir konferans verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.