Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO, Aydın’ın sorunlarına el atacak

EKONOMİ 27.04.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3831+ kez okundu.
 

AYTO, Aydın’ın sorunlarına el atacak

Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

AYDIN- Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirildi. Aydın Ticaret Odası Vali Erol Ayyıldız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Ülken, kurulun ortak akılla hareket edip Aydın’ın birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğini belirterek, şunları söyledi: “Bu kurul ilin sadece ekonomisi değil, sosyal ve sosyolojik dokusu, ulaşım master planlarından, ilin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşır, tavsiye kararlar alır. Bu kadar yüksek kalite ağabeyler topluluğunu bir arada görmek bizim için büyük bir şereftir. Bu topluluk Aydın’da bir araya gelmesi çok zor bir topluluktur. Bu Aydın Ticaret Odamızın kurumsal anlamda geldiği noktayı sizlerden gördüğü teveccüh anlamında gösterir. Kurumsal anlamda çok mutluyuz. Bu üst kurul en az üç ayda bir toplanır. Örneklendirerek gidersek Aydın’ın bir Jeotermal konusu, bir gündem konusudur. Bunu tek veya iki gündemli yapabiliriz. O gündem maddesi ile birlikte ulusal veya uluslararası en yetkin kişi veya kişiler kimse biz buraya davet edeceğiz. O gün bu konuyu enine boyuna masaya yatıracağız. Bu masaya yatırdığımız konu ile ilgili sorunun tespiti, çözüm önerileri ile birlikte Aydın ve ülke kamuoyuna deklarasyon şeklinde bunları yayınlayacağız. Aydın’da birçok konuda ekonomik kalkınma ile ilgili bir çok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz.” Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu, Hakan Ülken, Ali Dinçer, Ali Mümtaz Özalp, Cengiz Altıntaş, Engin Polat, Ergüven Yakan, Erol Dikmen, Hakan Çetin, Halis Günday, Halit Germen, Melih Akça, Muhammet Demir, Muharrem Tozkoparan, Mukan Perinçek, Naif Oto, Nejdet Uçar, Nizamettin Başaran, Osman Gökmen, Taylan Kozacıoğlu, Uğur Alkanlı, Yalçın Pekgüzel, Yusuf Gezici, Atakan Hatipoğlu isimlerinden oluştu.
Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

AYDIN- Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Odası Vali Erol Ayyıldız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ülken, kurulun ortak akılla hareket edip Aydın’ın birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğini belirterek, şunları söyledi:

“Bu kurul ilin sadece ekonomisi değil, sosyal ve sosyolojik dokusu, ulaşım master planlarından, ilin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşır, tavsiye kararlar alır. Bu kadar yüksek kalite ağabeyler topluluğunu bir arada görmek bizim için büyük bir şereftir.

Bu topluluk Aydın’da bir araya gelmesi çok zor bir topluluktur. Bu Aydın Ticaret Odamızın kurumsal anlamda geldiği noktayı sizlerden gördüğü teveccüh anlamında gösterir. Kurumsal anlamda çok mutluyuz. Bu üst kurul en az üç ayda bir toplanır.

Örneklendirerek gidersek Aydın’ın bir Jeotermal konusu, bir gündem konusudur. Bunu tek veya iki gündemli yapabiliriz. O gündem maddesi ile birlikte ulusal veya uluslararası en yetkin kişi veya kişiler kimse biz buraya davet edeceğiz. O gün bu konuyu enine boyuna masaya yatıracağız. Bu masaya yatırdığımız konu ile ilgili sorunun tespiti, çözüm önerileri ile birlikte Aydın ve ülke kamuoyuna deklarasyon şeklinde bunları yayınlayacağız.

Aydın’da birçok konuda ekonomik kalkınma ile ilgili bir çok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz.”

Aydın Ticaret Odası Yüksek İstişare Kurulu, Hakan Ülken, Ali Dinçer, Ali Mümtaz Özalp, Cengiz Altıntaş, Engin Polat, Ergüven Yakan, Erol Dikmen, Hakan Çetin, Halis Günday, Halit Germen, Melih Akça, Muhammet Demir, Muharrem Tozkoparan, Mukan Perinçek, Naif Oto, Nejdet Uçar, Nizamettin Başaran, Osman Gökmen, Taylan Kozacıoğlu, Uğur Alkanlı, Yalçın Pekgüzel, Yusuf Gezici, Atakan Hatipoğlu isimlerinden oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.