Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO Akademi bilgilendirdi

EKONOMİ 08.11.2018 - 09:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2557+ kez okundu.
 

AYTO Akademi bilgilendirdi

AYTO Akademi tarafından organize edilen TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü tarafından “IPARD II PROGRAMI” destek ve teşviklerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Toplantıda program kapsamında yer alan, Süt ve Süt Ürünleri, Kırmızı Et ve Et Ürünleri, Kanatlı Et Ürünleri, Su Ürünleri, Meyve-Sebze, Yumurta Tavukçuluğu, Bitkisel Üretimin İşlenmesi Pazarlanması, Arıcılık, Zanaatkârlık, Kırsal Turizm, Makine Parkları ve Yenilenebilir Enerji Yatırımlarına yönelik olan sektörlerle ilgili destek ve teşvikler konusunda katılımcılara bilgi verildi. Aydın ekonomisinin gelişmesi için yeni yatırımların önemine dikkati çeken AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Yapılacak yatırımları devletin verdiği hibe ve teşviklerle desteklemek yatırımın geri dönüşünün daha çabuk olmasını sağlayacaktır. Bugün gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısında, TKDK tarafından hangi sektörlerde destek verilecek, bu desteklere nasıl başvurulacak gibi konularda üyelerimizi aydınlattık. Umarım burada verilen bilgilerle hazırlanacak projeler, Aydın ve ülke ekonomisine önemli katkı sunacaktır” dedi.
AYTO Akademi tarafından organize edilen TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü tarafından “IPARD II PROGRAMI” destek ve teşviklerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Toplantıda program kapsamında yer alan, Süt ve Süt Ürünleri, Kırmızı Et ve Et Ürünleri, Kanatlı Et Ürünleri, Su Ürünleri, Meyve-Sebze, Yumurta Tavukçuluğu, Bitkisel Üretimin İşlenmesi Pazarlanması, Arıcılık, Zanaatkârlık, Kırsal Turizm, Makine Parkları ve Yenilenebilir Enerji Yatırımlarına yönelik olan sektörlerle ilgili destek ve teşvikler konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Aydın ekonomisinin gelişmesi için yeni yatırımların önemine dikkati çeken AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Yapılacak yatırımları devletin verdiği hibe ve teşviklerle desteklemek yatırımın geri dönüşünün daha çabuk olmasını sağlayacaktır. Bugün gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantısında, TKDK tarafından hangi sektörlerde destek verilecek, bu desteklere nasıl başvurulacak gibi konularda üyelerimizi aydınlattık. Umarım burada verilen bilgilerle hazırlanacak projeler, Aydın ve ülke ekonomisine önemli katkı sunacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.