Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO, ADÜ’de tanıtım yapıyor

GÜNCEL 15.08.2017 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4105+ kez okundu.
 

AYTO, ADÜ’de tanıtım yapıyor

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Adnan Menderes Üniversitesi’nin kayıt tarihleri olan 14 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında, Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı yurt işletmesi üyelerinin, AYTO Tanıtım TIR’ı ile ADÜ Merkez Kampüsü’nde tanıtımını yapıyor.

AYDIN- AYTO, ADÜ’nün akademik takvim yılı içinde ilk kayıt tarihi olarak belirlenen 14-18 Ağustos tarihleri arasında merkez kampüste Aydın’a üniversite öğrenimi için ilk kez gelen öğrencilere konaklama ihtiyaçları için kolaylık sağlıyor. Bu sayede Adnan Menderes Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler ve öğrencilerin velileri Aydın’daki yurt işletmeleri hakkında tek bir merkezde bilgi sahibi oluyorlar. Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı yurt işletmelerinin tanıtımına yönelik çalışmanın dört yıldır devam ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Amacımız Aydın’a ilk kez gelmiş olan öğrenci ve velilerimize Odamıza kayıtlı öğrenci yurtlarını tanıtarak sektördeki üyelerimize hizmet sağlamak. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız tanıtımların üyelerimiz ve öğrenciler açısından geri dönüşleri çok olumlu oldu. Artık gelenek haline gelen bu uygulamamızda her zaman bizlere destek olan Sayın Rektörümüz Cavit Bircan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın Ticaret Odası (AYTO), Adnan Menderes Üniversitesi’nin kayıt tarihleri olan 14 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında, Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı yurt işletmesi üyelerinin, AYTO Tanıtım TIR’ı ile ADÜ Merkez Kampüsü’nde tanıtımını yapıyor.

AYDIN- AYTO, ADÜ’nün akademik takvim yılı içinde ilk kayıt tarihi olarak belirlenen 14-18 Ağustos tarihleri arasında merkez kampüste Aydın’a üniversite öğrenimi için ilk kez gelen öğrencilere konaklama ihtiyaçları için kolaylık sağlıyor. Bu sayede Adnan Menderes Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler ve öğrencilerin velileri Aydın’daki yurt işletmeleri hakkında tek bir merkezde bilgi sahibi oluyorlar.

Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı yurt işletmelerinin tanıtımına yönelik çalışmanın dört yıldır devam ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Amacımız Aydın’a ilk kez gelmiş olan öğrenci ve velilerimize Odamıza kayıtlı öğrenci yurtlarını tanıtarak sektördeki üyelerimize hizmet sağlamak. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız tanıtımların üyelerimiz ve öğrenciler açısından geri dönüşleri çok olumlu oldu. Artık gelenek haline gelen bu uygulamamızda her zaman bizlere destek olan Sayın Rektörümüz Cavit Bircan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.