Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYTO, 2 fuara daha uçurdu

EKONOMİ 10.12.2018 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2091+ kez okundu.
 

AYTO, 2 fuara daha uçurdu

AYTO uçurmaya devam ediyor.

AYDIN- AYTO Uçuruyor kapsamında yeni dönemde de üyelerini fuarlara götürmeye devam eden Aydın Ticaret Odası, 7. Meslek Komitesi(ne kayıtlı üyelerini İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Fespa Eurasia Baskı Teknolojileri, Malzeme ve Ekipmanları Fuarı’na, 15. Meslek Komitesi’ne kayıtlı üyelerini ise Plast Eurasia İstanbul 2018, 28.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’na götürdü. Meclis Üyesi Mustafa Kemal Yılmaz ve 7. Meslek Komitesi Başkanı Aşkın Kılıç’ın başkanlığını yaptığı kafilede 50’ye yakın AYTO Üyesi yer aldı. Üyelerinin talepleri doğrultusunda organizasyon yapılacak fuarları tespit ettiklerini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Senenin sonuna geldiğimiz, ekonomik hareketliliğin nispeten arttığı bu günlerde böylesine yoğun katılımlı fuarlar gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimizi uçurmaya ve Aydın Ekonomisi’ne katkı yapmaya devam ediyoruz” dedi.
AYTO uçurmaya devam ediyor.

AYDIN- AYTO Uçuruyor kapsamında yeni dönemde de üyelerini fuarlara götürmeye devam eden Aydın Ticaret Odası, 7. Meslek Komitesi(ne kayıtlı üyelerini İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Fespa Eurasia Baskı Teknolojileri, Malzeme ve Ekipmanları Fuarı’na, 15. Meslek Komitesi’ne kayıtlı üyelerini ise Plast Eurasia İstanbul 2018, 28.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’na götürdü.

Meclis Üyesi Mustafa Kemal Yılmaz ve 7. Meslek Komitesi Başkanı Aşkın Kılıç’ın başkanlığını yaptığı kafilede 50’ye yakın AYTO Üyesi yer aldı.

Üyelerinin talepleri doğrultusunda organizasyon yapılacak fuarları tespit ettiklerini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Senenin sonuna geldiğimiz, ekonomik hareketliliğin nispeten arttığı bu günlerde böylesine yoğun katılımlı fuarlar gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Komitelerimiz aracılığıyla üyelerimizden gelen talepler sonucu oluşturduğumuz fuar takvimimiz doğrultusunda üyelerimizi uçurmaya ve Aydın Ekonomisi’ne katkı yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.