Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aytepe Mesire Alanı yeniden düzenlendi

GÜNCEL 24.07.2019 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4021+ kez okundu.
 

Aytepe Mesire Alanı yeniden düzenlendi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydınlıların piknik yapıp keyifli zaman geçirdikleri Aytepe’deki mesire alanını yapılan çalışmalarla yeniden düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından yetiştirilen mevsimlik çiçeklerin dikildiği alandaki ağaçlar kireçlenirken, daha yeşil bir görüntü için çim tohumu dikildi. Vatandaşların spor yaptıkları koşu yolundaki özel halı da yıkanıp temizlendi. Alan, rutin çalışmalardan ayrı olarak tamamen temizlendi. Ayrıca alandaki havuzda temizlik çalışması, çocuk parkında da bakım çalışması yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıların sıcak havalarda gelerek serinledikleri Aytepe Mesire Alanı'nın baştan sona yeniden düzenlendiğini belirterek tüm Aydınlıları mesire alanına beklediklerini söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Aydınlıların piknik yapıp keyifli zaman geçirdikleri Aytepe’deki mesire alanını yapılan çalışmalarla yeniden düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından yetiştirilen mevsimlik çiçeklerin dikildiği alandaki ağaçlar kireçlenirken, daha yeşil bir görüntü için çim tohumu dikildi. Vatandaşların spor yaptıkları koşu yolundaki özel halı da yıkanıp temizlendi.

Alan, rutin çalışmalardan ayrı olarak tamamen temizlendi. Ayrıca alandaki havuzda temizlik çalışması, çocuk parkında da bakım çalışması yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıların sıcak havalarda gelerek serinledikleri Aytepe Mesire Alanı'nın baştan sona yeniden düzenlendiğini belirterek tüm Aydınlıları mesire alanına beklediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.