Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aytekin Kaya’nın 23 Nisan mesajı

GÜNCEL 23.04.2020 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4378+ kez okundu.
 

Aytekin Kaya’nın 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Aytekin Kaya; “Geleceğe güvenle baktığımız, sağlıklı, aydınlık ve huzurlu yarınlar bizlerin olacaktır" ifadelerini kullandı.

İNCİRLİOVA - İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya TBMM'nin açılışının yüzüncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kaya mesajında; "Demokrasimizin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Kurtuluş Savaşımız içinde bir dönüm noktası olmuş, Milletimiz,"hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin" kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesi'ni destansı bir başarıyla sonuçlandırmış, "Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım" şiarını tüm dünyaya haykırarak sonsuza kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi, bu milletin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük zorluklara bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her zorluğu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir" dedi. SAĞLIKLI YARINLAR BİZLERİN OLACAK Korona virüs salgınında yürütülen mücadelenin başarıyla kazanılacağını vurgulayan Başkan Kaya; "Bu bakımdan dünya çapında bir salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde Büyük Türk Milleti yine birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu salgın belasını yenecek ve başından def edecektir. Geleceğe güvenle baktığımız, sağlıklı, aydınlık ve huzurlu yarınlar bizlerin olacaktır" ifadelerini kullandı. Mesajında çocuklarımızın barış ve demokrasi kültürümüzün değerlerinden güç alarak ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacaklarına dair inancını paylaşan Başkan Kaya; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri göstermesi bakımından son derece anlamlıdır. Yürekten inanıyorum ki; çocuklarımız tüm mazlum milletlere örnek olan bağımsızlık mücadelemizden, barış ve demokrasi kültürümüzün değerlerinden ve çağdaş dünyanın gerekliliklerinden güç alarak ülkemizi ve dünyayı daha ileri seviyelere taşıyacaklardır" dedi. SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle milli irademizin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açıldığı bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden Cumhuriyetimizin ve Gazi Meclis'in Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşımızın asker ve sivil tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgilerimi sunuyor, sağlıklı günler diliyorum." ifadelerini kullandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Aytekin Kaya; “Geleceğe güvenle baktığımız, sağlıklı, aydınlık ve huzurlu yarınlar bizlerin olacaktır" ifadelerini kullandı.

İNCİRLİOVA - İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya TBMM'nin açılışının yüzüncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya mesajında; "Demokrasimizin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Kurtuluş Savaşımız içinde bir dönüm noktası olmuş, Milletimiz,"hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin" kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesi'ni destansı bir başarıyla sonuçlandırmış, "Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım" şiarını tüm dünyaya haykırarak sonsuza kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi, bu milletin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük zorluklara bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her zorluğu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir" dedi.

SAĞLIKLI YARINLAR BİZLERİN OLACAK

Korona virüs salgınında yürütülen mücadelenin başarıyla kazanılacağını vurgulayan Başkan Kaya; "Bu bakımdan dünya çapında bir salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde Büyük Türk Milleti yine birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu salgın belasını yenecek ve başından def edecektir. Geleceğe güvenle baktığımız, sağlıklı, aydınlık ve huzurlu yarınlar bizlerin olacaktır" ifadelerini kullandı.

Mesajında çocuklarımızın barış ve demokrasi kültürümüzün değerlerinden güç alarak ülkemizi daha ileri seviyelere taşıyacaklarına dair inancını paylaşan Başkan Kaya; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihteki yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri göstermesi bakımından son derece anlamlıdır. Yürekten inanıyorum ki; çocuklarımız tüm mazlum milletlere örnek olan bağımsızlık mücadelemizden, barış ve demokrasi kültürümüzün değerlerinden ve çağdaş dünyanın gerekliliklerinden güç alarak ülkemizi ve dünyayı daha ileri seviyelere taşıyacaklardır" dedi.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM

Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Başkan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu duygu ve düşüncelerle milli irademizin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açıldığı bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden Cumhuriyetimizin ve Gazi Meclis'in Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşımızın asker ve sivil tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgilerimi sunuyor, sağlıklı günler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.