Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aytekin Kaya başkan seçildi

GÜNCEL 02.12.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3533+ kez okundu.
 

Aytekin Kaya başkan seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova ilçe örgütünün 3 aday ile gidilen olağan kongresinde, delegelerden 67'sinin oyunu Aytekin Kaya başkanlığa seçildi. Sandıktan rakipleri Cemal Özbay'a 66, Mustafa Çelik'e ise 6 oy çıktı.

AYDIN- CHP İncirliova İlçe Kongresi Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede mevcut başkan Cemal Özbay'ın karşısına Aytekin Kaya ve Mustafa Çelik rakip olarak çıktı. Üç adayın listesiyle gidilen kongrede, 141 delegeden 139'u sandıkta oy kullandı. Kullanılan oylardan 67'sini alan Aytekin Kaya, İncirliova ilçe örgütünün yeni başkanı oldu. Rakipleri, Cemal Özbay 66, Mustafa Çelik'e 6 oy alabildi. Aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyon Başkanı olan Aytekin Kaya, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, hedefinin parti örgütünü yeniden bir araya toplayarak küskünleri barıştırmak ve kaybedilen ilçe belediyesini gelecek seçimlerde yeniden almak olduğuna söyledi. Kaya, seçimde kendisine rakip olan Özbay ve Çelik'e de teşekkür etti. Kaya başkanlığındaki, yeni yönetim kurulu; İsmail Akça, Mehmet Ali Yaşar, Ali Oğuzhan Ülgüdür, Selda Yür, Sibel Duran, Betül Özcan, Hüseyin Yurttaş, Hasbi Akman, Yılmaz Batmaz, Nilgün Vural, Turgay Türkoğlu, Mehmet Can Gündem, Durmuş Ali Demir ve Durmuş Alyüz'den oluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova ilçe örgütünün 3 aday ile gidilen olağan kongresinde, delegelerden 67'sinin oyunu Aytekin Kaya başkanlığa seçildi. Sandıktan rakipleri Cemal Özbay'a 66, Mustafa Çelik'e ise 6 oy çıktı.

AYDIN- CHP İncirliova İlçe Kongresi Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede mevcut başkan Cemal Özbay'ın karşısına Aytekin Kaya ve Mustafa Çelik rakip olarak çıktı. Üç adayın listesiyle gidilen kongrede, 141 delegeden 139'u sandıkta oy kullandı. Kullanılan oylardan 67'sini alan Aytekin Kaya, İncirliova ilçe örgütünün yeni başkanı oldu. Rakipleri, Cemal Özbay 66, Mustafa Çelik'e 6 oy alabildi. Aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyon Başkanı olan Aytekin Kaya, kendisine destek veren delegelere teşekkür edip, hedefinin parti örgütünü yeniden bir araya toplayarak küskünleri barıştırmak ve kaybedilen ilçe belediyesini gelecek seçimlerde yeniden almak olduğuna söyledi. Kaya, seçimde kendisine rakip olan Özbay ve Çelik'e de teşekkür etti.

Kaya başkanlığındaki, yeni yönetim kurulu; İsmail Akça, Mehmet Ali Yaşar, Ali Oğuzhan Ülgüdür, Selda Yür, Sibel Duran, Betül Özcan, Hüseyin Yurttaş, Hasbi Akman, Yılmaz Batmaz, Nilgün Vural, Turgay Türkoğlu, Mehmet Can Gündem, Durmuş Ali Demir ve Durmuş Alyüz'den oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.