Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYSO’dan Okumuş’a ziyaret

GENEL 13.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3537+ kez okundu.
 

AYSO’dan Okumuş’a ziyaret

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi’nin Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi, kısa bir süre önce göreve başlayan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, AYSO Meclis Başkanı ve ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Merve Alpargun Altıntaş, AYSO Yönetim Kurulu Üyesi Okan Yıldız, AYSO Genel Sekreteri Kerem Öden ve ASTİM OSB Müdürü Erdem Bilgili katıldı. Aydın Sanayi yapısı hakkında bilgi veren AYSO Başkanı Şahin, AYSO olarak üyelerimize verdikleri hizmetlerinde; sanayicinin, AR-GE destekli daha fazla üretim yapması, yeni pazarlara açılım ve ihracat yapma kabiliyetinin arttırılması, yerli ve yabancı yatırımcıları Aydın’ da yatırım yapmalarını sağlayacak imkanların sunulması, istihdamın artması ve işsizliğin azalmasını için sanayicinin talepleri doğrultusunda belirlenen iş kollarında çocukların ve gençlerin mesleki eğitime yönelmelerinin sağlanması şeklinde temel hedefleri olduğunu belirtti. Bu kapsamda kadın istihdamını arttırmak ve çalışan kadınlara destek olmak amacıyla geçen dönem içinde Aydın Sanayi Odası tarafından projelendirilen ve Aydın OSB’de yaptırılan, 2017 yılı sonunda Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne devredilen, Güney Ege Kalkınma Ajansı destekli ‘’Çalışan Anneler ve Mutlu Çocuklar’’ konulu anaokulu projesi hakkında bilgi veren Şahin, Aydın’daki mesleki eğitimin gelişmesi ve daha çok tercih edilir hale dönüşmesine destek olmak üzere, TOBB tarafından ASTİM OSB içinde yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, ülkemizde diğer organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren ve örnek meslek liselerinde olduğu gibi ASTİM OSB Yönetimince işletilmesi konusunda TOBB’un da oluru ile okulun devir işlemlerinin yapıldığını belirterek, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarete ve AYSO olarak eğitime ve verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, yeni dönemde özellikle mesleki eğitim konusunda AYSO ve sanayi kuruluşları ile daha fazla ortak çalışmalar ve projeler yürütmeyi hedeflediklerini belirtti. ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, TOBB tarafından ASTİM OSB içinde yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin faaliyete geçmesi için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptılar.
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi’nin Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi, kısa bir süre önce göreve başlayan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, AYSO Meclis Başkanı ve ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Merve Alpargun Altıntaş, AYSO Yönetim Kurulu Üyesi Okan Yıldız, AYSO Genel Sekreteri Kerem Öden ve ASTİM OSB Müdürü Erdem Bilgili katıldı.

Aydın Sanayi yapısı hakkında bilgi veren AYSO Başkanı Şahin, AYSO olarak üyelerimize verdikleri hizmetlerinde; sanayicinin, AR-GE destekli daha fazla üretim yapması, yeni pazarlara açılım ve ihracat yapma kabiliyetinin arttırılması, yerli ve yabancı yatırımcıları Aydın’ da yatırım yapmalarını sağlayacak imkanların sunulması, istihdamın artması ve işsizliğin azalmasını için sanayicinin talepleri doğrultusunda belirlenen iş kollarında çocukların ve gençlerin mesleki eğitime yönelmelerinin sağlanması şeklinde temel hedefleri olduğunu belirtti.

Bu kapsamda kadın istihdamını arttırmak ve çalışan kadınlara destek olmak amacıyla geçen dönem içinde Aydın Sanayi Odası tarafından projelendirilen ve Aydın OSB’de yaptırılan, 2017 yılı sonunda Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne devredilen, Güney Ege Kalkınma Ajansı destekli ‘’Çalışan Anneler ve Mutlu Çocuklar’’ konulu anaokulu projesi hakkında bilgi veren Şahin, Aydın’daki mesleki eğitimin gelişmesi ve daha çok tercih edilir hale dönüşmesine destek olmak üzere, TOBB tarafından ASTİM OSB içinde yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, ülkemizde diğer organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren ve örnek meslek liselerinde olduğu gibi ASTİM OSB Yönetimince işletilmesi konusunda TOBB’un da oluru ile okulun devir işlemlerinin yapıldığını belirterek, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete ve AYSO olarak eğitime ve verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, yeni dönemde özellikle mesleki eğitim konusunda AYSO ve sanayi kuruluşları ile daha fazla ortak çalışmalar ve projeler yürütmeyi hedeflediklerini belirtti.

ASTİM Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, TOBB tarafından ASTİM OSB içinde yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin faaliyete geçmesi için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.