Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYSO'dan Mehmet Öğretmen'e destek

GENEL 17.12.2019 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2369+ kez okundu.
 

AYSO'dan Mehmet Öğretmen'e destek

Aydın Sanayi Odası, lösemi ile mücadele eden Aydınlı öğretmen Mehmet Demen için başlatılan kampanyaya destek verdi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO)’nın Aydınlı öğretmen Mehmet Demen için başlatılan kök hücre kampanyasına destek verdiği bildirildi. AYSO’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın desteği ile Efeler Belediyesi tarafından başlatılan İzmir’de görev yapan Aydınlı öğretmenimiz Mehmet Demen için kök hücre bağış kampanyasına AYSO Yönetimi de destek verdi” denildi. Paylaşım, ‘’DONÖR OL HAYAT KURTAR’’ deyişiyle tamamlandı.
Aydın Sanayi Odası, lösemi ile mücadele eden Aydınlı öğretmen Mehmet Demen için başlatılan kampanyaya destek verdi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO)’nın Aydınlı öğretmen Mehmet Demen için başlatılan kök hücre kampanyasına destek verdiği bildirildi.

AYSO’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın desteği ile Efeler Belediyesi tarafından başlatılan İzmir’de görev yapan Aydınlı öğretmenimiz Mehmet Demen için kök hücre bağış kampanyasına AYSO Yönetimi de destek verdi” denildi.

Paylaşım, ‘’DONÖR OL HAYAT KURTAR’’ deyişiyle tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.