Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYSO Heyeti Çin Ürünleri Fuarı’nda

EKONOMİ 03.06.2017 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2851+ kez okundu.
 

AYSO Heyeti Çin Ürünleri Fuarı’nda

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu China homelife (Çin ürunleri) fuarını ziyaret etti.

AYDIN- Fuara Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları, Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Yılmaz, Ahmet Günver, Nuri Önel, Mehmet Küçük ve Genel Sekreter Kerem Öden katıldı. Çin ile karşılıklı ticareti arttırmak için AYSO heyeti Fuarda sektörel görüşmeler gerçekleştirdi. China Homelife fuarı Çin ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik organize edilen en önemli etkinliklerden biridir. Fuar bu kapsamda Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Fuarda, Türk Standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, züccaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün yer alıyor.
Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu China homelife (Çin ürunleri) fuarını ziyaret etti.

AYDIN- Fuara Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Fahlioğulları, Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Yılmaz, Ahmet Günver, Nuri Önel, Mehmet Küçük ve Genel Sekreter Kerem Öden katıldı. Çin ile karşılıklı ticareti arttırmak için AYSO heyeti Fuarda sektörel görüşmeler gerçekleştirdi.

China Homelife fuarı Çin ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik organize edilen en önemli etkinliklerden biridir. Fuar bu kapsamda Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır.

Fuarda, Türk Standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, züccaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.