Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ayşe Ünal görevini terk etti

SİYASET 14.02.2018 - 19:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4511+ kez okundu.
 

Ayşe Ünal görevini terk etti

AK Parti Germencik İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünal, görevinden istifa etti.

AYDIN- Abdurrahman Sivri’nin göreve geldiği kongrenin ardından bir de istifa haberi geldi. Kongre sürecinde İlçe Başkanlığına aday olan Ayşe Ünal, Abdurrahman Sivri’nin Yönetim Kurulu Üyesiydi. Akşam saatlerinde sosyal medya hesabı Facebook’ta yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri ile yaptığımız telefon görüşmesinde, “Ayşe Ünal’ın partiden değil Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini” söyledi. Ayşe Ünal, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Mensubu olduğum Germencik Ak Parti ilçe yönetim kurulu görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu kutlu davada bu güne kadar yanımda olan ve desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.” Ayşe Ünal, 12 Aralık 2017 tarihinde AK Parti Germencik İlçe Başkanlığına Aday olduğu gün yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer vermişti: “Biz davamıza sahip çıkan bir yönetim anlayışı ile mücadele eden kırıcı ve ayrıştırıcı değil birleştirici ve yapıcı bütün vatandaşlarımızı kucaklayacak girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. Bunu da samimi, davasına sahip olan bir ekiple ve siz değerli AK Parti gönüllülerimizle birlikte başaracağız. Bu nedenle AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. Allah utandırmasın.”
AK Parti Germencik İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünal, görevinden istifa etti.

AYDIN- Abdurrahman Sivri’nin göreve geldiği kongrenin ardından bir de istifa haberi geldi. Kongre sürecinde İlçe Başkanlığına aday olan Ayşe Ünal, Abdurrahman Sivri’nin Yönetim Kurulu Üyesiydi. Akşam saatlerinde sosyal medya hesabı Facebook’ta yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri ile yaptığımız telefon görüşmesinde, “Ayşe Ünal’ın partiden değil Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini” söyledi.

Ayşe Ünal, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Mensubu olduğum Germencik Ak Parti ilçe yönetim kurulu görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu kutlu davada bu güne kadar yanımda olan ve desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.”

Ayşe Ünal, 12 Aralık 2017 tarihinde AK Parti Germencik İlçe Başkanlığına Aday olduğu gün yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer vermişti:

“Biz davamıza sahip çıkan bir yönetim anlayışı ile mücadele eden kırıcı ve ayrıştırıcı değil birleştirici ve yapıcı bütün vatandaşlarımızı kucaklayacak girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. Bunu da samimi, davasına sahip olan bir ekiple ve siz değerli AK Parti gönüllülerimizle birlikte başaracağız. Bu nedenle AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. Allah utandırmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.