Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aynı bölgede iki ayrı orman yangını

ASAYİŞ 22.07.2019 - 19:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3701+ kez okundu.
 

Aynı bölgede iki ayrı orman yangını

Aydın’ın Nazilli İlçesi Mescitli ve 15 kilometre uzaklıktaki Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde 45 dakika arayla çıkan iki ayrı orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

AYDIN - Dün akşam saatlerinde Nazilli ilçesi Esenköy Arpaz Mevkii’nde 22 hektarlık alandaki orman yangının soğutma çalışmalarının hemen ardından bugün de Nazilli İlçesi Mescitli ve Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde orman yangını çıktı. İlk olarak Nazilli Mescitli Mahallesi Mevkii’nde bir dekarlık alanda etkili olan orman yangını, ekipler tarafından söndürüldü. Mescitli Mahallesi’ndeki yangının kontrol altına alınmasının ardından 45 dakika sonra, yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde orman yangını çıktı. 1 hektarlık alanda etkili olan yangına 3 helikopter, 4 arazöz ve iki tanker ile müdahale ediliyor. Aynı bölgede 24 saat içinde 3 yangın çıkmasından dolayı, sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor.
Aydın’ın Nazilli İlçesi Mescitli ve 15 kilometre uzaklıktaki Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde 45 dakika arayla çıkan iki ayrı orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

AYDIN - Dün akşam saatlerinde Nazilli ilçesi Esenköy Arpaz Mevkii’nde 22 hektarlık alandaki orman yangının soğutma çalışmalarının hemen ardından bugün de Nazilli İlçesi Mescitli ve Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde orman yangını çıktı.

İlk olarak Nazilli Mescitli Mahallesi Mevkii’nde bir dekarlık alanda etkili olan orman yangını, ekipler tarafından söndürüldü. Mescitli Mahallesi’ndeki yangının kontrol altına alınmasının ardından 45 dakika sonra, yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kuyucak İlçesi Bucak Mahallesi Mevkii’nde orman yangını çıktı. 1 hektarlık alanda etkili olan yangına 3 helikopter, 4 arazöz ve iki tanker ile müdahale ediliyor.

Aynı bölgede 24 saat içinde 3 yangın çıkmasından dolayı, sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.