Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aymelek'e tekerlekli sandalye bağışladılar

GÜNCEL 22.06.2017 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4312+ kez okundu.
 

Aymelek'e tekerlekli sandalye bağışladılar

Aymelek Derneğine tekerlekli sandalye bağışladılar

AYDIN- Aydın’da faaliyet gösteren Çetinler (Market) Alışveriş Merkezi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Aymelek Derneğine 11 adet tekerlekli sandalye verildi. Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Ramazan ayı içerisinde duyarlı bir davranış örneği göstererek, tekerlekli sandalye bağışında bulunan firma yetkilisi Hakan Çetin’e teşekkür etti. Altınbaş, tekerlekli sandalyelerin dağıtımına başlandığını ve ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğini belirterek, “Yaşlılar bizim her şeyimiz. Onlar yaşayan tarih ansiklopedilerimiz. Hayatlarında büyük sıkıntılar çekmişler. Bizler de elimizden geldiği kadar yaşlı gündüz bakım evimizde onları memnun etmeye çalışıyoruz. Ama bu iş sadece bizimle değil, Aydın’ın diğer tüm dinamikleri ile de yapılmalı. Hakan bey duyarlı davranarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, 11 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Böyle mübarek bir günde çok büyük bir sevap işledi. Allah ondan razı olsun” dedi.
Aymelek Derneğine tekerlekli sandalye bağışladılar

AYDIN- Aydın’da faaliyet gösteren Çetinler (Market) Alışveriş Merkezi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Aymelek Derneğine 11 adet tekerlekli sandalye verildi.

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Ramazan ayı içerisinde duyarlı bir davranış örneği göstererek, tekerlekli sandalye bağışında bulunan firma yetkilisi Hakan Çetin’e teşekkür etti.

Altınbaş, tekerlekli sandalyelerin dağıtımına başlandığını ve ihtiyaç sahiplerine teslim edileceğini belirterek, “Yaşlılar bizim her şeyimiz. Onlar yaşayan tarih ansiklopedilerimiz. Hayatlarında büyük sıkıntılar çekmişler. Bizler de elimizden geldiği kadar yaşlı gündüz bakım evimizde onları memnun etmeye çalışıyoruz. Ama bu iş sadece bizimle değil, Aydın’ın diğer tüm dinamikleri ile de yapılmalı. Hakan bey duyarlı davranarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, 11 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Böyle mübarek bir günde çok büyük bir sevap işledi. Allah ondan razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.