Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aylar sonra Meclisi hatırladı

SİYASET 04.08.2016 - 15:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3950+ kez okundu.
 

Aylar sonra Meclisi hatırladı

DSP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve uzun süredir mazeretli olarak Meclis toplantılarına katılmayan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray, Ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve uzun süredir mazeretli olarak Meclis toplantılarına katılmayan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray, Ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.  Didim Belediye Meclisinin DSP’li tek meclis üyesi olarak Mustafa Kıray aylar sonra meclis toplantısına katıldı. 2014 yerel seçimlerinde DSP’den seçilen ve diğer meclis üyeleri Vedat Ege ile Celalettin Erol’un CHP’ye geçmesinin ardından DSP’li tek üye olarak Mustafa Kıray aylardır mazeretli olarak toplantıya katılmamıştı. Uzun sürenin ardından Kıray’ın Mecliste yerini aldığı görülürken, Ağustos ayı meclisinde ise söz hakkı almadan toplantının bitmesinin ardından meclisten ayrıldı.
DSP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve uzun süredir mazeretli olarak Meclis toplantılarına katılmayan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray, Ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve uzun süredir mazeretli olarak Meclis toplantılarına katılmayan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray, Ağustos ayı meclis toplantısına katıldı. 

Didim Belediye Meclisinin DSP’li tek meclis üyesi olarak Mustafa Kıray aylar sonra meclis toplantısına katıldı. 2014 yerel seçimlerinde DSP’den seçilen ve diğer meclis üyeleri Vedat Ege ile Celalettin Erol’un CHP’ye geçmesinin ardından DSP’li tek üye olarak Mustafa Kıray aylardır mazeretli olarak toplantıya katılmamıştı. Uzun sürenin ardından Kıray’ın Mecliste yerini aldığı görülürken, Ağustos ayı meclisinde ise söz hakkı almadan toplantının bitmesinin ardından meclisten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.