Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aylar sonra açılan hayvan pazarlarında sosyal mesafeye uyan yok

YAŞAM 02.07.2020 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3697+ kez okundu.
 

Aylar sonra açılan hayvan pazarlarında sosyal mesafeye uyan yok

Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı hayvan pazarına maske ile giren vatandaşlar el sıkışarak pazarlık yaptı.

Açılan hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu. Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da Korona virüs tedbirleri kapsamında aylardır kapalı olan hayvan pazarları açıldı. Kurban Bayramı’nın da yaklaşması ile açılışın ardından Aydın’da hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu. Uyarılara rağmen sosyal mesafenin hiçe sayıldığı pazarlarda, alışverişler de eski usul ile devam etti. Kovid-19 salgını tedbirleri ve yapılacak tadilat çalışmaları kapsamında aylar önce kapatılan Dalama hayvan pazarı alıcı ve satıcı akınına uğradı. Aydın’ın yanı sıra Ege Bölgesinin tüm illerinden satıcı ve alıcıların geldiği hayvan pazarlarında yerel yönetimler kovid-19 salgınına karşı gerekli önlemleri almasına rağmen, vatandaşların önlem almadığı görüldü.               Sabaha karşı girişlerin başladığı hayvan pazarlarında sık sık vatandaşlar uyarılmasına rağmen oluşan manzara şaşırtıyor. Uzun zamandır kapalı olan hayvan pazarlarının açılması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, pazarlardaki tek sıkıntı uyulmayan sosyal mesafe oldu.
Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı hayvan pazarına maske ile giren vatandaşlar el sıkışarak pazarlık yaptı.

Açılan hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da Korona virüs tedbirleri kapsamında aylardır kapalı olan hayvan pazarları açıldı. Kurban Bayramı’nın da yaklaşması ile açılışın ardından Aydın’da hayvan pazarlarında iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu. Uyarılara rağmen sosyal mesafenin hiçe sayıldığı pazarlarda, alışverişler de eski usul ile devam etti.

Kovid-19 salgını tedbirleri ve yapılacak tadilat çalışmaları kapsamında aylar önce kapatılan Dalama hayvan pazarı alıcı ve satıcı akınına uğradı. Aydın’ın yanı sıra Ege Bölgesinin tüm illerinden satıcı ve alıcıların geldiği hayvan pazarlarında yerel yönetimler kovid-19 salgınına karşı gerekli önlemleri almasına rağmen, vatandaşların önlem almadığı görüldü.

             

Sabaha karşı girişlerin başladığı hayvan pazarlarında sık sık vatandaşlar uyarılmasına rağmen oluşan manzara şaşırtıyor.

Uzun zamandır kapalı olan hayvan pazarlarının açılması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, pazarlardaki tek sıkıntı uyulmayan sosyal mesafe oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.