Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ayın Şoförüne ödülünü Şeref Yazıcı verdi

GÜNCEL 20.12.2018 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3075+ kez okundu.
 

Ayın Şoförüne ödülünü Şeref Yazıcı verdi

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü bu ay, Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı’nın verdiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Son Durak Tesisleri’nde düzenlenen Ayın Şoförü Ödülü’nün bu ayki konuğu Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı oldu. Aydın’da Kasım ayının şoförü seçilen Kadir Çalışkan, ödülünü Yazıcı’nın elinden aldı. Yazıcı, Kadir Çalışkan’ı tebrik ederek, plaket ve küçük altın ödülünü takdim etti. Ayın şoförü seçilen Çalışkan’ı tebrik eden 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, şöyle konuştu: “Bu ayki ayın şoförü Kadir Çalışkan kardeşimiz. Ödülü kendisine daha önceki aylarda vermek isterdik ama son 15 gün içerisinde Kadıköy Bulvarı üzerinde bir olay yaşandı. Arkadaşımız burada bir aracın yandığını fark ediyor ve şoförümüz yangın tüpü ile yanan araca müdahale edip aracın yanmasını önlüyor. Bu insanlık görevi olarak düşünebilir ama birçok insan bunlara duyarsız kalıyor. Şoför kardeşimizin bu duyarlılığı göstermesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı da şoförlerin çok zor şartlar altında hizmet verdiğini belirterek, “Burada çalışan tüm şoförlerimiz ayın şoförü olmaya aday. Zor şartlar altında mesleklerini yürütüyorlar. Tabi ayın şoförü olarak içlerinden birinin seçilmesi için biraz daha öne çıkması gerekiyor. Kooperatifimizin uygulamasını çok beğeniyorum ve daha güzel çalışmalarda bulunmasını temenni ediyorum” dedi. Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, “Geleneksel olan bu ödül töreni motivasyon açısından çok faydalı oluyor. Şoförlük mesleği beş duyu organının çalışması ile beraber insanın güzel ahlakı ile de çalışması önemlidir. Arkadaşlarımız bunu çok iyi temsil ediyor. Türkiye’nin onuru olan bir kooperatifin bizim odamıza da üye olan bir kooperatif olması beni de mutlu ediyor” dedi. Son Durak Tesisleri’nde düzenlenen törene Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif üyeleri ve şoförler katıldı.
Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü bu ay, Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı’nın verdiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Son Durak Tesisleri’nde düzenlenen Ayın Şoförü Ödülü’nün bu ayki konuğu Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı oldu. Aydın’da Kasım ayının şoförü seçilen Kadir Çalışkan, ödülünü Yazıcı’nın elinden aldı. Yazıcı, Kadir Çalışkan’ı tebrik ederek, plaket ve küçük altın ödülünü takdim etti.

Ayın şoförü seçilen Çalışkan’ı tebrik eden 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, şöyle konuştu:

“Bu ayki ayın şoförü Kadir Çalışkan kardeşimiz. Ödülü kendisine daha önceki aylarda vermek isterdik ama son 15 gün içerisinde Kadıköy Bulvarı üzerinde bir olay yaşandı. Arkadaşımız burada bir aracın yandığını fark ediyor ve şoförümüz yangın tüpü ile yanan araca müdahale edip aracın yanmasını önlüyor. Bu insanlık görevi olarak düşünebilir ama birçok insan bunlara duyarsız kalıyor. Şoför kardeşimizin bu duyarlılığı göstermesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”

Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı da şoförlerin çok zor şartlar altında hizmet verdiğini belirterek, “Burada çalışan tüm şoförlerimiz ayın şoförü olmaya aday. Zor şartlar altında mesleklerini yürütüyorlar. Tabi ayın şoförü olarak içlerinden birinin seçilmesi için biraz daha öne çıkması gerekiyor. Kooperatifimizin uygulamasını çok beğeniyorum ve daha güzel çalışmalarda bulunmasını temenni ediyorum” dedi.

Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, “Geleneksel olan bu ödül töreni motivasyon açısından çok faydalı oluyor. Şoförlük mesleği beş duyu organının çalışması ile beraber insanın güzel ahlakı ile de çalışması önemlidir. Arkadaşlarımız bunu çok iyi temsil ediyor. Türkiye’nin onuru olan bir kooperatifin bizim odamıza da üye olan bir kooperatif olması beni de mutlu ediyor” dedi.

Son Durak Tesisleri’nde düzenlenen törene Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif üyeleri ve şoförler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.