Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYGİAD’dan robot takımına destek

EĞİTİM 12.04.2018 - 17:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4063+ kez okundu.
 

AYGİAD’dan robot takımına destek

Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Türkiye’yi Çin’de temsil ederek ödül alan robot takımını kutlayarak destek vereceklerini açıkladı.

AYDIN-Türkiye’yi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışması’nda temsil eden Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nden 14 öğrencinin yer aldığı Aydın’ın ilk ve tek robot takımı Octopus 7134 oluşturtan öğrenciler, Çin’de düzenlenen FIRST Robotics Competition (FRC) robot yarışmasında "Rookie All Star" ödülünü kazandı. AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztaş da, “Ülkemizi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışması’nda başarıyla temsil eden ve bu yarışmada ‘Rookie All Star’ ödülünü kazanan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederim. Başta üyemiz Bilal Pekgüzel olmak üzere katkıda bulunan üyelerimize teşekkür ederim, kazandıkları bu ödülle 18-21 Nisan tarihinde ABD'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılacaklar ve ülkemiz adına burada da mücadele edeceklerdir. ‘rOctopus 7134’ adlı takımımıza başarılar diliyorum" dedi. .
Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Türkiye’yi Çin’de temsil ederek ödül alan robot takımını kutlayarak destek vereceklerini açıkladı.

AYDIN-Türkiye’yi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışması’nda temsil eden Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nden 14 öğrencinin yer aldığı Aydın’ın ilk ve tek robot takımı Octopus 7134 oluşturtan öğrenciler, Çin’de düzenlenen FIRST Robotics Competition (FRC) robot yarışmasında "Rookie All Star" ödülünü kazandı.

AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztaş da, “Ülkemizi Çin’de düzenlenen FRC Robot Yarışması’nda başarıyla temsil eden ve bu yarışmada ‘Rookie All Star’ ödülünü kazanan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederim. Başta üyemiz Bilal Pekgüzel olmak üzere katkıda bulunan üyelerimize teşekkür ederim, kazandıkları bu ödülle 18-21 Nisan tarihinde ABD'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılacaklar ve ülkemiz adına burada da mücadele edeceklerdir. ‘rOctopus 7134’ adlı takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.