Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYESOB’tan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

GÜNCEL 26.01.2018 - 20:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3248+ kez okundu.
 

AYESOB’tan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdiklerini belirten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz” dedi.

AYDIN- Zeytin Dalı Harekatı’na desteklerini yazılı olarak AYESOB Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Çetindoğan, şunları söyledi: “20.01.2018 Tarihinde Başlayan Afrin Zeytin Dalı Harekatı ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör örgütünü ortadan kaldırmak için adım atılmıştır. Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla Afrin’de sınır ötesi harekat devam etmektedir. Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör guruplarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Türkiye terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermekte ve vermeye de devam edecektir. Bu bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir aynı medeniyetin kültürün inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez. Askerimizin moralini bozacak onu cephede güçsüz düşürecek provakasyonları şiddetle kınıyor kahraman ordumuzun bu mücadeleden zaferle çıkacağına inanıyoruz. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak dualarımız ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman Askerlerimizin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun.”
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdiklerini belirten Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz” dedi.

AYDIN- Zeytin Dalı Harekatı’na desteklerini yazılı olarak AYESOB Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Çetindoğan, şunları söyledi:

“20.01.2018 Tarihinde Başlayan Afrin Zeytin Dalı Harekatı ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör örgütünü ortadan kaldırmak için adım atılmıştır. Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla Afrin’de sınır ötesi harekat devam etmektedir.

Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine açık tehdit oluşturan terör guruplarına karşı sessiz kalmamız beklenemez.

Türkiye terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermekte ve vermeye de devam edecektir. Bu bölgede yaşayanlar bizim komşumuzdur, kardeşimizdir aynı medeniyetin kültürün inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemez.

Askerimizin moralini bozacak onu cephede güçsüz düşürecek provakasyonları şiddetle kınıyor kahraman ordumuzun bu mücadeleden zaferle çıkacağına inanıyoruz. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak dualarımız ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman Askerlerimizin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.