Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYESOB’dan Vali Köşger’e teşekkür ziyareti

GÜNCEL 10.10.2017 - 11:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2990+ kez okundu.
 

AYESOB’dan Vali Köşger’e teşekkür ziyareti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'e Ahilik Haftası Kutlamaları sırasında vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e esnaf ve sanatkara olan destekleri dolayısıyla müteşekkir olduklarını ifade eden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Valimiz göreve geldiği ilk günden beri her zaman bize kapılarını açmış, esnaf ve sanatkarımızın bütün sorunlarını dinleyerek yakında ilgilenmiştir. Ahilik Haftası Kutlamaları sırasında her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Yavuz Selim Köşger'e teşekkür ediyoruz” dedi. “Ahilik toplumdaki rolü büyüktür” Ziyaretleri dolayısıyla Başkan Çetindoğan’a teşekkür eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Ahilik kültürünün bir ilin kültür, sanat ve ticaret hayatını zenginleştirmesinde toplumun ekonomik yönden kalkınmasında büyük rolü vardır. Ahilik kültürünü her daim yaşatan esnaf ve sanatkarımızın bu önemli ve anlamlı gününü tekrar kutlarım” diyerek esnaf ve sanatkarın Ahilik Kültürünü yaşatmasını istedi. Ziyaret sonunda AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan Vali Yavuz Selim Köşger’e  ‘Osmanlı Arması’ tablosu hediye etti.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'e Ahilik Haftası Kutlamaları sırasında vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e esnaf ve sanatkara olan destekleri dolayısıyla müteşekkir olduklarını ifade eden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Valimiz göreve geldiği ilk günden beri her zaman bize kapılarını açmış, esnaf ve sanatkarımızın bütün sorunlarını dinleyerek yakında ilgilenmiştir. Ahilik Haftası Kutlamaları sırasında her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Valimiz Yavuz Selim Köşger'e teşekkür ediyoruz” dedi.

“Ahilik toplumdaki rolü büyüktür”

Ziyaretleri dolayısıyla Başkan Çetindoğan’a teşekkür eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Ahilik kültürünün bir ilin kültür, sanat ve ticaret hayatını zenginleştirmesinde toplumun ekonomik yönden kalkınmasında büyük rolü vardır. Ahilik kültürünü her daim yaşatan esnaf ve sanatkarımızın bu önemli ve anlamlı gününü tekrar kutlarım” diyerek esnaf ve sanatkarın Ahilik Kültürünü yaşatmasını istedi.

Ziyaret sonunda AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan Vali Yavuz Selim Köşger’e  ‘Osmanlı Arması’ tablosu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.