Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYESOB Yönetimi Başkan Yıldırımkaya’yı ziyaret etti

GÜNCEL 20.07.2019 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3015+ kez okundu.
 

AYESOB Yönetimi Başkan Yıldırımkaya’yı ziyaret etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’yı ziyaret etti.

AYDIN  - Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçilen Osman Yıldırımkaya’yı AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Yıldırımkaya’ya yeni görev döneminde başarılar dileyen AYESOB Başkanı Çetindoğan, “Başkanımızın her zaman esnafın yanında olduğunu biliyoruz. Önceki dönemde esnaf arkadaşlarımıza yapılan katkıların bu dönemde de devam edeceğinden eminiz. Başkanımıza esnafımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Çetindoğan ve yönetimine teşekkür eden Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, “Esnafımıza belediye ile olan her türlü işlerinde elimizden gelen kolaylığı gösteriyoruz. Bundan sonra da kendilerinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret sonunda Çetindoğan, Belediye Başkanı Yıldırımkaya’ya Ahiliğin simgesi olan ‘Ehi Evran’ heykelini hediye etti.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’yı ziyaret etti.

AYDIN  - Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçilen Osman Yıldırımkaya’yı AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yıldırımkaya’ya yeni görev döneminde başarılar dileyen AYESOB Başkanı Çetindoğan, “Başkanımızın her zaman esnafın yanında olduğunu biliyoruz. Önceki dönemde esnaf arkadaşlarımıza yapılan katkıların bu dönemde de devam edeceğinden eminiz. Başkanımıza esnafımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Çetindoğan ve yönetimine teşekkür eden Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, “Esnafımıza belediye ile olan her türlü işlerinde elimizden gelen kolaylığı gösteriyoruz. Bundan sonra da kendilerinin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Çetindoğan, Belediye Başkanı Yıldırımkaya’ya Ahiliğin simgesi olan ‘Ehi Evran’ heykelini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.