Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYESOB, hayır olsun ziyaretlerinde bulundu

GENEL 26.06.2019 - 15:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3627+ kez okundu.
 

AYESOB, hayır olsun ziyaretlerinde bulundu

Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Başkan Vekilleri, Birlik Genel Sekreteri ve Oda Başkanları ile birlikte Buharkent Belediyesi ve Kaymakamlığı'na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

AYDIN- İlk olarak Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u makamında ziyaret eden Çetindoğan, hayırlı olsun dileklerinin ardından Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu olan Ahi Evran Heykeli’ni Erol’a takdim etti. Esnafla ilgili bilgi alışverişinde bulunan her iki başkan da, “Esnaf ve Sanatkarın her zaman yanındayız. Onları desteklemek için birbirimizle sürekli iletişim halinde bulunacağız” mesajı verdi. “SIKINTISI OLAN HER ESNAFTAN SORUMLUYUM” Esnafların yaşadığı sıkıntıları çözmeyi kendine sorumluluk gören Çetindoğan, yerel yönetimlerle her zaman iyi ilişkiler içerisinde oluyoruz. Karşılıklı çalışmalarla esnaf ve sanatkarlarımızı desteklemek istiyoruz” dedi. Belediye ziyaretinin ardından Buharkent Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu’nu ziyaret eden Çetindoğan ve ekibi, hayırlı olsun dileklerinin ardından esnafla ilgili bilgi verdi. Mahmutoğlu, yapılan ziyaretten memnuniyetini ve teşekkürlerini iletirken, Kaymakamlık olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.
Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Başkan Vekilleri, Birlik Genel Sekreteri ve Oda Başkanları ile birlikte Buharkent Belediyesi ve Kaymakamlığı'na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

AYDIN- İlk olarak Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u makamında ziyaret eden Çetindoğan, hayırlı olsun dileklerinin ardından Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu olan Ahi Evran Heykeli’ni Erol’a takdim etti. Esnafla ilgili bilgi alışverişinde bulunan her iki başkan da, “Esnaf ve Sanatkarın her zaman yanındayız. Onları desteklemek için birbirimizle sürekli iletişim halinde bulunacağız” mesajı verdi.

“SIKINTISI OLAN HER ESNAFTAN SORUMLUYUM”

Esnafların yaşadığı sıkıntıları çözmeyi kendine sorumluluk gören Çetindoğan, yerel yönetimlerle her zaman iyi ilişkiler içerisinde oluyoruz. Karşılıklı çalışmalarla esnaf ve sanatkarlarımızı desteklemek istiyoruz” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Buharkent Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu’nu ziyaret eden Çetindoğan ve ekibi, hayırlı olsun dileklerinin ardından esnafla ilgili bilgi verdi. Mahmutoğlu, yapılan ziyaretten memnuniyetini ve teşekkürlerini iletirken, Kaymakamlık olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.