Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYESOB’dan Üyelerine Eğitim Desteği

EKONOMİ 24.04.2015 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3444+ kez okundu.
 

AYESOB’dan Üyelerine Eğitim Desteği

AYESOB İle Değişim Koleji Arasında Protokol İmzalandı

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Özel Değişim Koleji arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol hakkında konuşan Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, “İmzalanan protokol sayesinde Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerinin ve personelinin çocuklarına Aydın Özel Değişim Koleji’nde 2015-2016 yılı için eğitim ücreti üzerinden erken kayıt indirimine ilaveten yüzde 10 daha indirim uygulanacaktır. Söz konusu protokol oda üyelerinin ve personelinin; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lisede okuyacak çocuk/çocuklarının eğitim ve öğretimi ile ilgili indirim konularını kapsamaktadır” dedi. Aydın Özel Değişim Koleji Müdürü Rahmi Polat ise, Türkiye’de örnek gösterilen ve birçok ilklere imza atan Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin eğitime de önemli katkılar sunduğunu kaydetti. Rahmi Polat, “2 kurum arasında güzel bir protokol imzalandı. Aydın Özel Değişim Koleji olarak dershanede edindiğimiz eğitim öğretime dair bütün bilgi birikimimizle yepyeni heyecanlarla okul olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Misyonumuz akademik başarının yanında topluma mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu protokol sayesinde Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerinin ve personelinin çocukları 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda kolejimizin eğitim hizmetinden indirimli faydalanmış olacak. Bu protokolün tüm Aydın esnafına hayırlı olması dileğiyle” diye konuştu.
AYESOB İle Değişim Koleji Arasında Protokol İmzalandı

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Özel Değişim Koleji arasında indirim protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol hakkında konuşan Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, “İmzalanan protokol sayesinde Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerinin ve personelinin çocuklarına Aydın Özel Değişim Koleji’nde 2015-2016 yılı için eğitim ücreti üzerinden erken kayıt indirimine ilaveten yüzde 10 daha indirim uygulanacaktır. Söz konusu protokol oda üyelerinin ve personelinin; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lisede okuyacak çocuk/çocuklarının eğitim ve öğretimi ile ilgili indirim konularını kapsamaktadır” dedi.

Aydın Özel Değişim Koleji Müdürü Rahmi Polat ise, Türkiye’de örnek gösterilen ve birçok ilklere imza atan Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin eğitime de önemli katkılar sunduğunu kaydetti. Rahmi Polat, “2 kurum arasında güzel bir protokol imzalandı. Aydın Özel Değişim Koleji olarak dershanede edindiğimiz eğitim öğretime dair bütün bilgi birikimimizle yepyeni heyecanlarla okul olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Misyonumuz akademik başarının yanında topluma mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu protokol sayesinde Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerinin ve personelinin çocukları 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda kolejimizin eğitim hizmetinden indirimli faydalanmış olacak. Bu protokolün tüm Aydın esnafına hayırlı olması dileğiyle” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.