Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYESOB Başkanı Çetindoğan, Başkan Altıntaş’ı ziyaret etti

GÜNCEL 24.07.2019 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4093+ kez okundu.
 

AYESOB Başkanı Çetindoğan, Başkan Altıntaş’ı ziyaret etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN - AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çetindoğan, Bozdoğan Belediye Başkanı Altıntaş’ı tebrik ederek, Ahi Evran Heykeli hediye etti. Başkan Altıntaş, Çetindoğan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Ziyarette, Bozdoğan esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Deniz Çiftçi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erhan Konya ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi de yer aldı.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN - AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çetindoğan, Bozdoğan Belediye Başkanı Altıntaş’ı tebrik ederek, Ahi Evran Heykeli hediye etti.

Başkan Altıntaş, Çetindoğan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Ziyarette, Bozdoğan esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Deniz Çiftçi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erhan Konya ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.