Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AYDIN'DA 29 EKİM KUTLAMALARI BAŞLADI

GÜNCEL 28.10.2020 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2479+ kez okundu.
 

AYDIN'DA 29 EKİM KUTLAMALARI BAŞLADI

Aydın'da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı.

AYDIN - Aydın'da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı. Aydın Valiliği önünde düzenlenen törende, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Personel Albay Feramis Duran ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. Çelenk koyma törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kurum amirleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri, yarın Aydın Valiliği önündeki tebrikat töreni ve çeşitli etkinlikler ile devam edecek.
Aydın'da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı.

AYDIN - Aydın'da Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıldönümü kutlamaları düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı.

Aydın Valiliği önünde düzenlenen törende, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Personel Albay Feramis Duran ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. Çelenk koyma törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kurum amirleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri, yarın Aydın Valiliği önündeki tebrikat töreni ve çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.