Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Uğur istifa etti

SPOR 21.09.2015 - 04:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4146+ kez okundu.
 

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Uğur istifa etti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz sezon ve transfer döneminde çeşitli sıkıntılar Aydnspor 1923, yeni sezona da sorunlarla başladı. Ligin ilk üç haftasında alınan kötü sonuçlarla birlikte teknik heyette değişim yaşandı. Lige 3-1’lik Tuzlasppor yenilgisiyle başlayan Aydınspor 1923, evinde Tokatspor ile 0-0 berabere kaldı. Üçüncü haftada deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında alınan 1-0 mağlubiyet, sıkıntının hat safhaya ulaşmasına neden oldu. Ligin ilk üç haftasında toplanabilen sadece 1 puanın ardından teknik direktör Mustafa Uğur, bu sabah görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Uğur, Aydınspor 1923’ün menfaatlerini gözeterek böyle bir karar aldığını ifade etti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz sezon ve transfer döneminde çeşitli sıkıntılar Aydnspor 1923, yeni sezona da sorunlarla başladı. Ligin ilk üç haftasında alınan kötü sonuçlarla birlikte teknik heyette değişim yaşandı. Lige 3-1’lik Tuzlasppor yenilgisiyle başlayan Aydınspor 1923, evinde Tokatspor ile 0-0 berabere kaldı. Üçüncü haftada deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında alınan 1-0 mağlubiyet, sıkıntının hat safhaya ulaşmasına neden oldu.

Ligin ilk üç haftasında toplanabilen sadece 1 puanın ardından teknik direktör Mustafa Uğur, bu sabah görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Uğur, Aydınspor 1923’ün menfaatlerini gözeterek böyle bir karar aldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.