Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınspor1923’lü taraftarlardan sitemli açıklama

SPOR 11.08.2016 - 23:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4044+ kez okundu.
 

Aydınspor1923’lü taraftarlardan sitemli açıklama

Aydınspor 1923 Taraftar Grubu sezon öncesi kulübün içinde bulunduğu durumları kapsayan önemli açıklamalarda bulundu.

AYDIN- Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları açıklamada kulübün iyi yönetilmediğini dikkat çekerek, “Geçen sene ‘feda’ dedik ama bu yıl 2. Lig 'e elveda demeyelim” ifadelerini kullandılar.  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te son günlerde sık sık gündeme gelen kongre kararı, kulüp borçları ve kulübün yönetim tarzı ile ilgili olarak Aydınspor 1923 Taraftar Grubu’nun sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklama yapıldı. Siyah beyazlı taraftar grubunun yaptığı açıklamada, şöyle denildi: “Kulübümüz her zamanki gibi iyi yönetilmiyor. Yönetim ikiye bölünmüş bir durumda. Her an kongre kararı alınabilir. Aydınspor’umuzun hocasını istemeyen yöneticiler var. Birlik olmadan başarının gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bizler taraftarlar olarak yönetimde kulübümüze maddi yönden destek olamayan yönetici kesinlikle istemiyoruz. Açık açık söylüyoruz; parasız adamın Aydınspor yönetiminde ne işi var? Hem para vermeyip hem de takımın sahibi gibi davranmak da neyin nesi? Bir yöneticimizin oğlunun her hazırlık maçında ilk 11’de çıkması, transferlerin hocamız tarafından gerçekleştirilmemesi bizde kaygı uyandırmaktadır.” “2. LİG’E ELVEDA DEMEYELİM” Takımın içinde bulunduğu durumun belirtildiği açıklama şu şekilde devam etti: “Bizce takım üzerindeki tek yetkili kişi teknik direktör olmalı. Tek patron o olmalı. Gidecek ve kalacak olanlara o karar vermelidir. Kutsal formayı kim hak ederse o giyer ve o giymelidir. Bizden söylemesi Bahaddin Güneş hocamız biz geçen sene ‘feda’ dedik ama bu yıl 2. Lig'e elvada demeyelim. Geçen sene borçların azaldığını biliyorduk fakat başkanımızın yaptığı açıklamaya göre borç azalmamış. Şu an en az 7-8 milyon Aydınspor’umuzun borcu var. Hani takımı gereksiz borçlandıranlar hakkında adli işlemler başlamıştı! Birilerinin artık çıkıp taraftara ve Aydın kamuoyuna bir şeyleri anlatmasının zamanı gelmiştir. Bizlerin tek isteği; ‘İkililikten arınmış güçlü bir yönetimle şampiyonluğa inanmış bir takımla ve formayı hak edene verecek bir teknik direktörle kenetlenip şampiyonluğa yürümektir.”
Aydınspor 1923 Taraftar Grubu sezon öncesi kulübün içinde bulunduğu durumları kapsayan önemli açıklamalarda bulundu.

AYDIN- Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları açıklamada kulübün iyi yönetilmediğini dikkat çekerek, “Geçen sene ‘feda’ dedik ama bu yıl 2. Lig 'e elveda demeyelim” ifadelerini kullandılar. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te son günlerde sık sık gündeme gelen kongre kararı, kulüp borçları ve kulübün yönetim tarzı ile ilgili olarak Aydınspor 1923 Taraftar Grubu’nun sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklama yapıldı. Siyah beyazlı taraftar grubunun yaptığı açıklamada, şöyle denildi:

“Kulübümüz her zamanki gibi iyi yönetilmiyor. Yönetim ikiye bölünmüş bir durumda. Her an kongre kararı alınabilir. Aydınspor’umuzun hocasını istemeyen yöneticiler var. Birlik olmadan başarının gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bizler taraftarlar olarak yönetimde kulübümüze maddi yönden destek olamayan yönetici kesinlikle istemiyoruz. Açık açık söylüyoruz; parasız adamın Aydınspor yönetiminde ne işi var? Hem para vermeyip hem de takımın sahibi gibi davranmak da neyin nesi? Bir yöneticimizin oğlunun her hazırlık maçında ilk 11’de çıkması, transferlerin hocamız tarafından gerçekleştirilmemesi bizde kaygı uyandırmaktadır.”

“2. LİG’E ELVEDA DEMEYELİM”

Takımın içinde bulunduğu durumun belirtildiği açıklama şu şekilde devam etti:

“Bizce takım üzerindeki tek yetkili kişi teknik direktör olmalı. Tek patron o olmalı. Gidecek ve kalacak olanlara o karar vermelidir. Kutsal formayı kim hak ederse o giyer ve o giymelidir. Bizden söylemesi Bahaddin Güneş hocamız biz geçen sene ‘feda’ dedik ama bu yıl 2. Lig'e elvada demeyelim. Geçen sene borçların azaldığını biliyorduk fakat başkanımızın yaptığı açıklamaya göre borç azalmamış. Şu an en az 7-8 milyon Aydınspor’umuzun borcu var. Hani takımı gereksiz borçlandıranlar hakkında adli işlemler başlamıştı! Birilerinin artık çıkıp taraftara ve Aydın kamuoyuna bir şeyleri anlatmasının zamanı gelmiştir. Bizlerin tek isteği; ‘İkililikten arınmış güçlü bir yönetimle şampiyonluğa inanmış bir takımla ve formayı hak edene verecek bir teknik direktörle kenetlenip şampiyonluğa yürümektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.