Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor1923'te kongre ertelendi

SPOR 03.07.2017 - 23:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3059+ kez okundu.
 

Aydınspor1923'te kongre ertelendi

Aydınspor 1923 Spor Kulübünde uzun süredir yapılması beklenen olağanüstü kongre yeterli katılım sağlanamadığı için ertelendi. 272 üyesi bulunan kulübün kongresi yeterli çoğunluğun sağlanamaması dolayısıyla ertelendi.

AYDIN- Geçen sezon 2. Lig’den 3. Lig’e düşen Aydınspor 1923’te beklenen olağanüstü kongre günü gelip çattı. 272 delegesi bulunan kulübün kongresi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 10 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi. Başkan adaylarından Hüsamettin Artan, bazı kesimler tarafından başarı engelleniyor gerekçesiyle adaylıktan çekildi. Üye yapılmadığı için başkan adaylığını koyamayan Levent Sabancı da kongreyi izleyenler arasındaydı. TARAFTARLAR ALEYHTE TEZAHÜRAT YAPTI Kulüp binası önünde toplanan çok sayıda taraftar İbrahim Gürdal’a, Özlem Çerçioğlu’na ve kongreye gelmeyen yönetim kurulu üyeleri aleyhinde tezahüratta bulundu. Bazı taraftarlar, İbrahim Gürdal’ın ‘kongreye gelmeyin’ diye mesaj yolladığını iddia etti. Bazı taraftarlar ise, üye olan AYBA personeline ‘eğer kongreye giderseniz işinizden olursunuz’ diye mesaj attığını ileri sürdü. ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI KONGRE ERTELENDİ Aydınspor 1923 Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda Başkan Hidayet Türen, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongrenin ertelendiğini açıkladı. HÜSAMETTİN ARTAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ Aydınspor Kulübü Başkan adaylarından Hüsamettin Artan, “Herkes burada Aydınspor için toplandı. Hiçbir yönetici burada değil. İbrahim Gürdal bizzat demiş ki, kimse kongreye gelmesin. Aydınspor‘un yükünü bu saatten sonra kim alırsa alsın, başarı çok zor. Çünkü takım engelleniyor. Şu an mevcut başkanın işi de çok zor. Belediye personelleri ve İbrahim Gürdal belediyede klimanın altında oturuyorlar. Sporu kendi siyasetinize alet etmeyin. Bu takıma sahip çıkın. Herkes emek verdi buraya kadar geldi, ama gelmeyenler bu kulübü çok kötü duruma soktular. Özlem Çerçioğlu, İbrahim Gürdal, gelmeyen üyeler kulübü mahvetti. Bu saatten sonra toparlanmak çok zor olacak. Ben gelecek hafta gerçekleşecek olan kongreden başkan adaylığımı çekiyorum. Biz emeğimizle, canımızla, insanımızla elimizi taşın altına koyduk. Eğer başkan olup bu takımı şampiyon yapmazsak yolda bile yürümeyiz dedik. Fakat bu şartlarda adaylık koyamıyoruz. Her şey Aydınspor içindi” dedi. ASİKANKALARDAN ARTAN’A BASKI Kongreyi izlemeye gelen Asikankalar ve bazı taraftarlar başkan adayı Hüsamettin Artan’ın yolunu keserek, “Başkan adayımız, sayın abimiz bizi bunların eline bırakma. Adaylıktan çekilme, biz seninleyiz. Bugün buraya gelemeyenleri haftaya biz bu tesisimizden içeriye sokmayacağız. Onlar değil mi bu takımı düşürenler” diyerek başkan adayı Artan’ın adaylıktan çekilmesini önlemeye çalıştılar. POLİS ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKİCİYDİ Aydınspor 1923’ün kongresinin yapılacağı Yörük Ali Efe Tesisleri’nde polisin aldığı önlemler taraftarlar ve camia tarafından, “Bu kadar emniyet görevlisinin buraya gelmesi, bu kongrenin bugün yapılamayacağının bir işaretidir” yorumların yapıldığı gözlendi.
Aydınspor 1923 Spor Kulübünde uzun süredir yapılması beklenen olağanüstü kongre yeterli katılım sağlanamadığı için ertelendi. 272 üyesi bulunan kulübün kongresi yeterli çoğunluğun sağlanamaması dolayısıyla ertelendi.

AYDIN- Geçen sezon 2. Lig’den 3. Lig’e düşen Aydınspor 1923’te beklenen olağanüstü kongre günü gelip çattı. 272 delegesi bulunan kulübün kongresi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 10 Temmuz Pazartesi gününe ertelendi. Başkan adaylarından Hüsamettin Artan, bazı kesimler tarafından başarı engelleniyor gerekçesiyle adaylıktan çekildi. Üye yapılmadığı için başkan adaylığını koyamayan Levent Sabancı da kongreyi izleyenler arasındaydı.

TARAFTARLAR ALEYHTE TEZAHÜRAT YAPTI

Kulüp binası önünde toplanan çok sayıda taraftar İbrahim Gürdal’a, Özlem Çerçioğlu’na ve kongreye gelmeyen yönetim kurulu üyeleri aleyhinde tezahüratta bulundu.

Bazı taraftarlar, İbrahim Gürdal’ın ‘kongreye gelmeyin’ diye mesaj yolladığını iddia etti. Bazı taraftarlar ise, üye olan AYBA personeline ‘eğer kongreye giderseniz işinizden olursunuz’ diye mesaj attığını ileri sürdü.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI KONGRE ERTELENDİ

Aydınspor 1923 Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda Başkan Hidayet Türen, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongrenin ertelendiğini açıkladı.

HÜSAMETTİN ARTAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Aydınspor Kulübü Başkan adaylarından Hüsamettin Artan, “Herkes burada Aydınspor için toplandı. Hiçbir yönetici burada değil. İbrahim Gürdal bizzat demiş ki, kimse kongreye gelmesin. Aydınspor‘un yükünü bu saatten sonra kim alırsa alsın, başarı çok zor. Çünkü takım engelleniyor. Şu an mevcut başkanın işi de çok zor. Belediye personelleri ve İbrahim Gürdal belediyede klimanın altında oturuyorlar. Sporu kendi siyasetinize alet etmeyin. Bu takıma sahip çıkın. Herkes emek verdi buraya kadar geldi, ama gelmeyenler bu kulübü çok kötü duruma soktular. Özlem Çerçioğlu, İbrahim Gürdal, gelmeyen üyeler kulübü mahvetti. Bu saatten sonra toparlanmak çok zor olacak. Ben gelecek hafta gerçekleşecek olan kongreden başkan adaylığımı çekiyorum. Biz emeğimizle, canımızla, insanımızla elimizi taşın altına koyduk. Eğer başkan olup bu takımı şampiyon yapmazsak yolda bile yürümeyiz dedik. Fakat bu şartlarda adaylık koyamıyoruz. Her şey Aydınspor içindi” dedi.

ASİKANKALARDAN ARTAN’A BASKI

Kongreyi izlemeye gelen Asikankalar ve bazı taraftarlar başkan adayı Hüsamettin Artan’ın yolunu keserek, “Başkan adayımız, sayın abimiz bizi bunların eline bırakma. Adaylıktan çekilme, biz seninleyiz. Bugün buraya gelemeyenleri haftaya biz bu tesisimizden içeriye sokmayacağız. Onlar değil mi bu takımı düşürenler” diyerek başkan adayı Artan’ın adaylıktan çekilmesini önlemeye çalıştılar.

POLİS ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKİCİYDİ

Aydınspor 1923’ün kongresinin yapılacağı Yörük Ali Efe Tesisleri’nde polisin aldığı önlemler taraftarlar ve camia tarafından, “Bu kadar emniyet görevlisinin buraya gelmesi, bu kongrenin bugün yapılamayacağının bir işaretidir” yorumların yapıldığı gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.