Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor sevdalısına forma

SPOR 30.09.2015 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4150+ kez okundu.
 

Aydınspor sevdalısına forma

Aydınspor 1923 takımı futbolcuları, Aydınspor sevdalısı olan Bülent Avcıer’in evini ziyaret ederek çok sevdiği Aydınspor 1923’ün formasını hediye ettiler.

Futbolcuların ziyaretiyle birlikte çok mutlu olan ve duygulanan Avcıer, “Çocukluğumdan beri Aydınspor’un hiçbir maçını kaçırmazdım. Bütün deplasmanlarına gidip takımımı desteklerdim. Bu sevda anlatılmaz yaşanır. Ben hayatımı Aydınspor’a adadım. Şimdi o formayı giyen oyuncuların beni ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu oldum. Umarım bu takım eski günlerdeki gibi Süper lig’de Aydın’ı temsil eder” şeklinde konuştu.  Aydınspor’un eski oyuncularını da ezbere bilen Avcıer’e futbolcular 9 numaralı “B. Avcıer” yazılı olan forma vererek toplu fotoğraf çekildiler.  
Aydınspor 1923 takımı futbolcuları, Aydınspor sevdalısı olan Bülent Avcıer’in evini ziyaret ederek çok sevdiği Aydınspor 1923’ün formasını hediye ettiler.

Futbolcuların ziyaretiyle birlikte çok mutlu olan ve duygulanan Avcıer, “Çocukluğumdan beri Aydınspor’un hiçbir maçını kaçırmazdım. Bütün deplasmanlarına gidip takımımı desteklerdim. Bu sevda anlatılmaz yaşanır. Ben hayatımı Aydınspor’a adadım. Şimdi o formayı giyen oyuncuların beni ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu oldum. Umarım bu takım eski günlerdeki gibi Süper lig’de Aydın’ı temsil eder” şeklinde konuştu.

 Aydınspor’un eski oyuncularını da ezbere bilen Avcıer’e futbolcular 9 numaralı “B. Avcıer” yazılı olan forma vererek toplu fotoğraf çekildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.