Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınspor 1923’ten Mesut Özil ve ailesine tam destek

SPOR 24.07.2018 - 11:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3930+ kez okundu.
 

Aydınspor 1923’ten Mesut Özil ve ailesine tam destek

Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, Almanya Milli Takımı’nı bırakan Mesut Özil'le ilgili olarak bir açıklamaya yayımladı.

AYDIN- Başkan Artan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Aydınspor 1923 kulübü ve Aydın halkı olarak Mesut Özil ve ailesine tam destek veriyor; maruz kaldığı muameleyi, tehditleri ve kökeni nedeniyle kendisine gönderilen küçük düşürücü mesajları kınıyoruz. Medya önünde olsun ya da olmasın, her oyuncu aşağılanma, ayrımcılık ve nefret içerikli mesajlara karşı korunmalıdır. Futbol camiasının tüm üyeleri, ırkçılık, hoşgörüsüzlük ve dinsel inançlara saygısızlığı yok etme konusunda birleşmeli, yılmadan mücadelelerini sürdürmelidir. Futbolun herkesi kapsayan ve saygı içeren değerlerini geliştiren, olumlu sosyal etki yaratma potansiyelini kullanabilmek için hep birlikte çalışmalıyız, yurtdışında Milli değerlerimizi temsil eden Mesut Özil ve onun nezdinde tüm sporcularımızın arkasında 80 milyon olarak dik durduğumuzu herkesin bilmesini isteriz.”
Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, Almanya Milli Takımı’nı bırakan Mesut Özil'le ilgili olarak bir açıklamaya yayımladı.

AYDIN- Başkan Artan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Aydınspor 1923 kulübü ve Aydın halkı olarak Mesut Özil ve ailesine tam destek veriyor; maruz kaldığı muameleyi, tehditleri ve kökeni nedeniyle kendisine gönderilen küçük düşürücü mesajları kınıyoruz. Medya önünde olsun ya da olmasın, her oyuncu aşağılanma, ayrımcılık ve nefret içerikli mesajlara karşı korunmalıdır. Futbol camiasının tüm üyeleri, ırkçılık, hoşgörüsüzlük ve dinsel inançlara saygısızlığı yok etme konusunda birleşmeli, yılmadan mücadelelerini sürdürmelidir. Futbolun herkesi kapsayan ve saygı içeren değerlerini geliştiren, olumlu sosyal etki yaratma potansiyelini kullanabilmek için hep birlikte çalışmalıyız, yurtdışında Milli değerlerimizi temsil eden Mesut Özil ve onun nezdinde tüm sporcularımızın arkasında 80 milyon olarak dik durduğumuzu herkesin bilmesini isteriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.