Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor 1923’te yaprak dökümü

SPOR 09.01.2015 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3378+ kez okundu.
 

Aydınspor 1923’te yaprak dökümü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, sözleşmesini fesih etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, sözleşmesini fesih etti. Aydınspor 1923’te ligin ilk yarısında yaşanan ekonomik krizin ardından bazı arkadaşları gibi 140 bin TL’lik alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran 25 yaşındaki orta saha oyucusu Sefa Aksoy, siyah beyazlı kulüple yollarını ayırma kararı aldı. Tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosunda tutmak isteyen Aydınspor 1923 yöneticileri, Sefa’dan alacaklarının yarısını silmek koşuluyla takımdan ayrılmamasını talep etti. Kendisine sunulan teklifi geri çeviren Sefa, sözleşmesini fesih ederek, 2 sezon önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’den transfer olduğu Aydınspor 1923 ile yollarını ayırdı. Gurbetçi oyuncunun, eski kulübü Samsunspor ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edildi. Sefa Aksoy’u kadrosunda tutamayan Aydınspor 1923’ün yönetiminin TFF başvuran dört oyuncudan birisi olan sağ bek Uğur Aslan Kuru’nun 70 bin TL’lik alacağını ödediği; 90 bin TL alacağı olan stoper Bayram Çetin ile 85 bin TL alacağı bulunan kaleci Ahmet Altın’ı kaybetmemek için kaynak arayışında olduğu öğrenildi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, sözleşmesini fesih etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, sözleşmesini fesih etti.

Aydınspor 1923’te ligin ilk yarısında yaşanan ekonomik krizin ardından bazı arkadaşları gibi 140 bin TL’lik alacağı için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran 25 yaşındaki orta saha oyucusu Sefa Aksoy, siyah beyazlı kulüple yollarını ayırma kararı aldı. Tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosunda tutmak isteyen Aydınspor 1923 yöneticileri, Sefa’dan alacaklarının yarısını silmek koşuluyla takımdan ayrılmamasını talep etti. Kendisine sunulan teklifi geri çeviren Sefa, sözleşmesini fesih ederek, 2 sezon önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’den transfer olduğu Aydınspor 1923 ile yollarını ayırdı. Gurbetçi oyuncunun, eski kulübü Samsunspor ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edildi.

Sefa Aksoy’u kadrosunda tutamayan Aydınspor 1923’ün yönetiminin TFF başvuran dört oyuncudan birisi olan sağ bek Uğur Aslan Kuru’nun 70 bin TL’lik alacağını ödediği; 90 bin TL alacağı olan stoper Bayram Çetin ile 85 bin TL alacağı bulunan kaleci Ahmet Altın’ı kaybetmemek için kaynak arayışında olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.