Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor 1923 masörünü buldu

SPOR 21.08.2015 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3686+ kez okundu.
 

Aydınspor 1923 masörünü buldu

Bu sezon yeni yönetim ile birlikte takım olarak baştan aşağı yenilenen Aydınspor 1923 Hakan Yazıcı’dan boşalan masörlük koltuğuna Tire 1922 takımının masörü Mustafa Kocabaş’ı getirdi.

Siyah beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör koltuğuna Muharrem Uğur’u oturmasının ardından teknik heyet ve masör de görevlerine başladı. Aydınspor 1923’te geçen yıl görev yapan ve takımdan ayrılan Hakan Yazıcı’nın yerine Tire 1922’den Mustafa Kocabaş’ı getirdi. Gölcük kampıyla birlikte görevine başlayan Kocabaş, Aydınspor 1923’e faydalı olmaya geldiğini dile getirdi. Aydın’a yabancı olmadığını ve Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü mezunu olduğunu ifade eden Kocabaş, “Aydın’da  4 yıl öğrencilik hayatı yaşadım ve bu şehre yabancı değilim. Aydın güzel bir şehir ve burada yaşamayı seviyorum.  2 yıl Tire 1922’de görev yaptım. Elimden geldiği kadar doktorlarımızın ve fizyoterapistlerimizin belirlediği programlar doğrultusunda futbolculara yardımcı olmaya çalışacağım. Antrenman esnasında da yaşanan bir sakatlık olursa da futbolcularımızın imdadına yetişeceğim” dedi.
Bu sezon yeni yönetim ile birlikte takım olarak baştan aşağı yenilenen Aydınspor 1923 Hakan Yazıcı’dan boşalan masörlük koltuğuna Tire 1922 takımının masörü Mustafa Kocabaş’ı getirdi.

Siyah beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör koltuğuna Muharrem Uğur’u oturmasının ardından teknik heyet ve masör de görevlerine başladı. Aydınspor 1923’te geçen yıl görev yapan ve takımdan ayrılan Hakan Yazıcı’nın yerine Tire 1922’den Mustafa Kocabaş’ı getirdi. Gölcük kampıyla birlikte görevine başlayan Kocabaş, Aydınspor 1923’e faydalı olmaya geldiğini dile getirdi.

Aydın’a yabancı olmadığını ve Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü mezunu olduğunu ifade eden Kocabaş, “Aydın’da  4 yıl öğrencilik hayatı yaşadım ve bu şehre yabancı değilim. Aydın güzel bir şehir ve burada yaşamayı seviyorum.  2 yıl Tire 1922’de görev yaptım. Elimden geldiği kadar doktorlarımızın ve fizyoterapistlerimizin belirlediği programlar doğrultusunda futbolculara yardımcı olmaya çalışacağım. Antrenman esnasında da yaşanan bir sakatlık olursa da futbolcularımızın imdadına yetişeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.