Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınspor 1923, hazırlık maçlarında tat vermedi

SPOR 28.08.2015 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2805+ kez okundu.
 

Aydınspor 1923, hazırlık maçlarında tat vermedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, oynadığı 6 hazırlık maçının 4’ünden eli boş ayrılarak sezon öncesi taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Aydınspor 1923, sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken oynadığı hazırlık maçlarından eli boş dönmesi nedeniyle siyah beyazlı taraftarlarda tedirginliğe neden oldu. Bugüne kadar oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan Aydınspor 1923 son vuruşu bir türlü yapamadı. Bölgesel Amatör Ekiplerinden İzmirspor ile kozlarını paylaşan siyah beyazlı ekip İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi. İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 73. dakikada Uğur Keskin’in ayağından bulduğu golle farkı bire indiren siyah beyazlılar maçın ilerleyen dakikalarında skoru değiştiremedi. Maçta başka gol olmayınca sahadan boynu bükük ayrılan Aydınspor 1923, bir hazırlık maçından da eli boş ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasının sadece birini kazanabilen siyah beyazlılar bu sonuç ile hazırlık maçları statüsünde sınıfta kaldı. GOL YOLLARINDA SIKINTILI Hafta sonu son olarak Çine Madranspor ile bir hazırlık maçı daha yapıp sezonu beklemeye başlayacak olan Aydınspor 1923’te hazırlık maçlarında üst üste alınan kötü sonuçlar moralleri de etkiledi. Özellikle gol yollarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle skoru değiştirmekte zorluk çeken Aydınspor 1923’te alınan mağlubiyetlerdeki nedenler de masaya yatırılmaya başlandı. Teknik Direktör Muharrem Uğur, maçta istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıkları ifade ederek yanlış yaptıkları ve eksik kaldıkları noktalar üzerinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, oynadığı 6 hazırlık maçının 4’ünden eli boş ayrılarak sezon öncesi taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Aydınspor 1923, sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken oynadığı hazırlık maçlarından eli boş dönmesi nedeniyle siyah beyazlı taraftarlarda tedirginliğe neden oldu. Bugüne kadar oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan Aydınspor 1923 son vuruşu bir türlü yapamadı. Bölgesel Amatör Ekiplerinden İzmirspor ile kozlarını paylaşan siyah beyazlı ekip İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi. İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 73. dakikada Uğur Keskin’in ayağından bulduğu golle farkı bire indiren siyah beyazlılar maçın ilerleyen dakikalarında skoru değiştiremedi. Maçta başka gol olmayınca sahadan boynu bükük ayrılan Aydınspor 1923, bir hazırlık maçından da eli boş ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasının sadece birini kazanabilen siyah beyazlılar bu sonuç ile hazırlık maçları statüsünde sınıfta kaldı.

GOL YOLLARINDA SIKINTILI

Hafta sonu son olarak Çine Madranspor ile bir hazırlık maçı daha yapıp sezonu beklemeye başlayacak olan Aydınspor 1923’te hazırlık maçlarında üst üste alınan kötü sonuçlar moralleri de etkiledi. Özellikle gol yollarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle skoru değiştirmekte zorluk çeken Aydınspor 1923’te alınan mağlubiyetlerdeki nedenler de masaya yatırılmaya başlandı. Teknik Direktör Muharrem Uğur, maçta istedikleri oyunu bir türlü sahaya yansıtamadıkları ifade ederek yanlış yaptıkları ve eksik kaldıkları noktalar üzerinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.