Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlılar yalancı baharı yaşıyor

GÜNCEL 03.11.2016 - 12:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2631+ kez okundu.
 

Aydınlılar yalancı baharı yaşıyor

Termometreler 18 dereceyi göstermesine rağmen Aydınlılar güneşin tadını çıkarıyor

AYDIN- Aydın’da Kasım ayı başında sıcaklıklar 10 derece birden düşünce termometreler 18 dereceyi gösterdi. Yalancı baharın yaşandığı Aydın’da soğuğa rağmen vatandaşlar güneşin tadını çıkarıyor. Son yılların en kurak sonbahar mevsiminin yaşandığı Aydın’da yalancı bahar devam ediyor. Yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı ve soğuk esareti yaşanırken, Aydın’da güneş kenti ısıtmaya devam ediyor. Kasım ayının girmesiyle birlikte 10-12 derece birden düşen hava sıcakları, nedeniyle termometreler 18 dereceyi gösterdi. Soba ve kaloriferlerin yeni yanmaya başladığı kentte, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar şehir merkezindeki parklarda güneşin tanıdı çıkardı. Kar ve soğuk haberlerinin ekranlarda bolca yer bulmasına rağmen Aydın’ın farklı bir iklim yapısına sahip olduğuna işaret eden vatandaşlar, havanın biraz soğuk olmasına karşın güneşin etkisini gösterdiğini söyledi. Aydın’ın iklim yapısı bakımında özel bir kent olduğunu kaydeden vatandaşlar, sonbaharın sonuna yaklaşılmasına rağmen ılık bir ortamın olduğunu ve fırsat buldukça dışarı çıkıp güneşlenmeye çalıştıklarını ifade etti.
Termometreler 18 dereceyi göstermesine rağmen Aydınlılar güneşin tadını çıkarıyor

AYDIN- Aydın’da Kasım ayı başında sıcaklıklar 10 derece birden düşünce termometreler 18 dereceyi gösterdi. Yalancı baharın yaşandığı Aydın’da soğuğa rağmen vatandaşlar güneşin tadını çıkarıyor.

Son yılların en kurak sonbahar mevsiminin yaşandığı Aydın’da yalancı bahar devam ediyor. Yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı ve soğuk esareti yaşanırken, Aydın’da güneş kenti ısıtmaya devam ediyor. Kasım ayının girmesiyle birlikte 10-12 derece birden düşen hava sıcakları, nedeniyle termometreler 18 dereceyi gösterdi. Soba ve kaloriferlerin yeni yanmaya başladığı kentte, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar şehir merkezindeki parklarda güneşin tanıdı çıkardı.

Kar ve soğuk haberlerinin ekranlarda bolca yer bulmasına rağmen Aydın’ın farklı bir iklim yapısına sahip olduğuna işaret eden vatandaşlar, havanın biraz soğuk olmasına karşın güneşin etkisini gösterdiğini söyledi. Aydın’ın iklim yapısı bakımında özel bir kent olduğunu kaydeden vatandaşlar, sonbaharın sonuna yaklaşılmasına rağmen ılık bir ortamın olduğunu ve fırsat buldukça dışarı çıkıp güneşlenmeye çalıştıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.