Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlılar kendini dışarı attı

GÜNCEL 06.03.2017 - 09:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2807+ kez okundu.
 

Aydınlılar kendini dışarı attı

Aydın’da soğuk ve yağmurlu havaların ardından, sıcak ve güneşli havayı gören vatandaşlar kendilerini dışarıya attı.

AYDIN- Aydın’da sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, kendilerini parklara bahçelere, meydanlara atarak, güzel havanın keyfini çıkardılar. Hafta sonu Aydın’da Kent Meydanı ve civarındaki parklar insanlarla dolup taştı. Soğuk ve yağmurlu havaların hüküm sürdüğü günlerde evlerinde hapsolan Aydınlılar, sıcak havayı görünce çoluk çocuk kendini dışarıya attı. Kuşadası ve Didim gibi turizm merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanırken, tercihini Aydın merkez olarak seçen vatandaşlar parklarda ve meydanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Aydınlılar güzel ve sıcak bir hafta sonu yaşarken, çocukları ile güzel vakit geçirdiler. Hafta sonu hava sıcaklığının 24 dereceye ulaştığı Aydın’da, sıcaklıkların 18-20 derece civarında olacağı tahmin edilirken, Salı gününden itibaren yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.
Aydın’da soğuk ve yağmurlu havaların ardından, sıcak ve güneşli havayı gören vatandaşlar kendilerini dışarıya attı.

AYDIN- Aydın’da sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, kendilerini parklara bahçelere, meydanlara atarak, güzel havanın keyfini çıkardılar. Hafta sonu Aydın’da Kent Meydanı ve civarındaki parklar insanlarla dolup taştı. Soğuk ve yağmurlu havaların hüküm sürdüğü günlerde evlerinde hapsolan Aydınlılar, sıcak havayı görünce çoluk çocuk kendini dışarıya attı. Kuşadası ve Didim gibi turizm merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanırken, tercihini Aydın merkez olarak seçen vatandaşlar parklarda ve meydanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Aydınlılar güzel ve sıcak bir hafta sonu yaşarken, çocukları ile güzel vakit geçirdiler.

Hafta sonu hava sıcaklığının 24 dereceye ulaştığı Aydın’da, sıcaklıkların 18-20 derece civarında olacağı tahmin edilirken, Salı gününden itibaren yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.