Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlılar Derneği'nden Başkan Özcan’a hayırlı olsun ziyareti

GENEL 13.06.2019 - 09:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3132+ kez okundu.
 

Aydınlılar Derneği'nden Başkan Özcan’a hayırlı olsun ziyareti

Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın ile yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Halil Apaydın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Menderes Pavze, Ahmet Meşe, Nail Cesur ve Mahmut Uğur, Nazilli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden önce uzun yıllar Derneğin Başkanlığını yapmış Ender Vardar eşliğinde, çiçeği burnunda Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında tebrik ziyaretinde bulundu.  Ziyaret sırasında dernek başkanı Halil Apaydın dernek hakkına bilgilendirme yaptı. Derneğin hemşeriler arasında birlikteliği sağlamak amacıyla geceler, tanışma çayları, halk müziği ve sanat müziği koro çalışmaları, zeybek kursları gibi çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade ederken 22 -29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirecekleri  “Geri Dönüşüm için Bisikleti Pedalla”  adlı projelerine destek isteyip Başkan Özcan’ı davet etti.  Karacasu ilçesinden başlayıp Bozdoğan, Nazilli Efeler, Çine ve Didim’de sonlandırılacak olan etkinliğe 6 farklı Avrupa ülkesinden 24 katılımcı geleceğini belirten Apaydın “Projemizde, gençlerimiz Avrupalı akranlarıyla birlikte 6 günlük süre zarfında Aydının doğusundan batısına bisikletle yol alacak ve sürdürülebilir ve sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmaya çalışacaklar. Projenin amacı, Aydınlıların ve yerel yönetimlerin geri dönüşüm uygulamalarının ve bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmektir.  24 Avrupalı katılımcı ve Gençlerimizle birlikte 30-35 kişilik bir grup oluşacak guruba Nazilli kısmında sizlerin de katılımını ve desteklerini bekliyoruz” dedi. Böyle önemli bir projede yer almaktan ve pedal çevirmekten büyük memnuniyet duyacakların belirten Başkan Engin Özcan “Öncelikle, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Projede yer almak Nazillimizin tanıtımı açısından da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ankara’da Aydınlı hemşerilerimizin memleketlerine duydukları özlemlerini bir nebze olsun giderdiğiniz ve kültürümüzü Anka’da yaşatmaya çalıştığınız için teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca 19 Mayıs’ta bisikletleri ile Ankara’ya Nazilli toprağını götüren NAZBİDOS üyelerini karşılayarak misafir etmenizden dolayı dernek üyelerine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Halil Apaydın, dernek tarafından derlenerek basımını yaptırdıkları Yazar Egün Veren’in , Aydın Kültürüne bilimsel dokunuşların konu edildiği İncirin Yağı adlı kitabı hediye etti.
Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Apaydın ile yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Halil Apaydın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Menderes Pavze, Ahmet Meşe, Nail Cesur ve Mahmut Uğur, Nazilli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden önce uzun yıllar Derneğin Başkanlığını yapmış Ender Vardar eşliğinde, çiçeği burnunda Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında tebrik ziyaretinde bulundu.  Ziyaret sırasında dernek başkanı Halil Apaydın dernek hakkına bilgilendirme yaptı. Derneğin hemşeriler arasında birlikteliği sağlamak amacıyla geceler, tanışma çayları, halk müziği ve sanat müziği koro çalışmaları, zeybek kursları gibi çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade ederken 22 -29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirecekleri  “Geri Dönüşüm için Bisikleti Pedalla”  adlı projelerine destek isteyip Başkan Özcan’ı davet etti.  Karacasu ilçesinden başlayıp Bozdoğan, Nazilli Efeler, Çine ve Didim’de sonlandırılacak olan etkinliğe 6 farklı Avrupa ülkesinden 24 katılımcı geleceğini belirten Apaydın “Projemizde, gençlerimiz Avrupalı akranlarıyla birlikte 6 günlük süre zarfında Aydının doğusundan batısına bisikletle yol alacak ve sürdürülebilir ve sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmaya çalışacaklar. Projenin amacı, Aydınlıların ve yerel yönetimlerin geri dönüşüm uygulamalarının ve bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmektir.  24 Avrupalı katılımcı ve Gençlerimizle birlikte 30-35 kişilik bir grup oluşacak guruba Nazilli kısmında sizlerin de katılımını ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

Böyle önemli bir projede yer almaktan ve pedal çevirmekten büyük memnuniyet duyacakların belirten Başkan Engin Özcan “Öncelikle, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Projede yer almak Nazillimizin tanıtımı açısından da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ankara Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ankara’da Aydınlı hemşerilerimizin memleketlerine duydukları özlemlerini bir nebze olsun giderdiğiniz ve kültürümüzü Anka’da yaşatmaya çalıştığınız için teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca 19 Mayıs’ta bisikletleri ile Ankara’ya Nazilli toprağını götüren NAZBİDOS üyelerini karşılayarak misafir etmenizden dolayı dernek üyelerine tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Halil Apaydın, dernek tarafından derlenerek basımını yaptırdıkları Yazar Egün Veren’in , Aydın Kültürüne bilimsel dokunuşların konu edildiği İncirin Yağı adlı kitabı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.