Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aydınlılar, Cumhuriyet Bayramı’nı Athena ile kutladı

GENEL 30.10.2018 - 14:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2390+ kez okundu.
 

Aydınlılar, Cumhuriyet Bayramı’nı Athena ile kutladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıldönümünü sevilen grup Athena'nın konseriyle kutladı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı'nı dolduran on binlerce Aydınlı gönüllerince eğlenerek Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 27 Ekim Cumartesi gününden itibaren başladı. Atatürk Kent Meydanı'na kurulan oyun alanında çocuklar keyifli vakit geçirdiler. 29 Ekim günü ise Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu’nda Atatürk'ün görüntüleri müzikler eşliğinde ışıklı su perdesine yansıtıldı. Alev şovunun da eşlik ettiği gösteride birbirinden güzel görüntüler oluştu. Başkan Çerçioğlu: Gençler gururumuz Işıklı havuz gösterinin ardından Atatürk Kent Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 50 bin Aydınlının alkışlarıyla sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "İşte Türkiye'nin çağdaş, laik, aydınlık yüzü; Türk gençliği" sözleriyle konsere katılanları selamladı. Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere herkesi minnetle andıklarını söyleyen başkan Çerçioğlu, Cumhuriyeti ayakta tutacak gençlerle de gurur duyduğunu belirtti. Sahneye çıkan sevilen grup Athena ise çoğunluğu genç on binlerce Aydınlıya unutulmaz bir gece yaşattı. Herkesçe bilinen şarkıları seslendiren gruba Aydınlılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Aydınlıların unutulmaz bir gece yaşadıkları 29 Ekim kutlamaları Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek gösterisiyle son buldu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıldönümünü sevilen grup Athena'nın konseriyle kutladı.

AYDIN- Atatürk Kent Meydanı'nı dolduran on binlerce Aydınlı gönüllerince eğlenerek Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 27 Ekim Cumartesi gününden itibaren başladı. Atatürk Kent Meydanı'na kurulan oyun alanında çocuklar keyifli vakit geçirdiler. 29 Ekim günü ise Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu’nda Atatürk'ün görüntüleri müzikler eşliğinde ışıklı su perdesine yansıtıldı. Alev şovunun da eşlik ettiği gösteride birbirinden güzel görüntüler oluştu.

Başkan Çerçioğlu: Gençler gururumuz

Işıklı havuz gösterinin ardından Atatürk Kent Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 50 bin Aydınlının alkışlarıyla sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "İşte Türkiye'nin çağdaş, laik, aydınlık yüzü; Türk gençliği" sözleriyle konsere katılanları selamladı. Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere herkesi minnetle andıklarını söyleyen başkan Çerçioğlu, Cumhuriyeti ayakta tutacak gençlerle de gurur duyduğunu belirtti.

Sahneye çıkan sevilen grup Athena ise çoğunluğu genç on binlerce Aydınlıya unutulmaz bir gece yaşattı. Herkesçe bilinen şarkıları seslendiren gruba Aydınlılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Aydınlıların unutulmaz bir gece yaşadıkları 29 Ekim kutlamaları Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen havai fişek gösterisiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.