Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlılar Atatürk Kent Meydanın'da sabahladı

GÜNCEL 16.07.2020 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4161+ kez okundu.
 

Aydınlılar Atatürk Kent Meydanın'da sabahladı

Aydın Valiliği tarafından Aydın’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları gerçekleşti.

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümünü dolayısıyla Aydın Valiliği tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Atatürk Kent Meydanı’ndaki kutlama alanında tüm hazırlıklar tamamlandı.Kutlama alanı sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenirken, alana girişlerde el dezenfektanı stantları kuruldu.Sosyal mesafe kurallarına göre birer metre aralıkla yerleştirilen sandalyelere Aydın Valiliği tarafından vatandaşlar için Türk Bayrağı ve bilgilendirme broşürlerinin olduğu çantalar bırakıldı. Saat 21.00’de başlayacak olan etkinlikler saat 00.00’da son bulurken, birçok Aydınlı vatandaş sabaha kadar temsili olarak nöbet tuttu.          Güvenlik önlemleri alındı 15 temmuz kutlamaları kapsamında Covid-19 pandemisi dolayısıyla gerekli önlemler alınırken emniyet ekiplerince güvenlik önlemleri de alındı. Kutlama alanına belirlenen noktalardan girişler gerçekleştirilirken, protokol alanı ve sahne içerisinde polis köpekleri ile arama çalışmaları yapıldı.
Aydın Valiliği tarafından Aydın’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları gerçekleşti.

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümünü dolayısıyla Aydın Valiliği tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Atatürk Kent Meydanı’ndaki kutlama alanında tüm hazırlıklar tamamlandı.Kutlama alanı sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenirken, alana girişlerde el dezenfektanı stantları kuruldu.Sosyal mesafe kurallarına göre birer metre aralıkla yerleştirilen sandalyelere Aydın Valiliği tarafından vatandaşlar için Türk Bayrağı ve bilgilendirme broşürlerinin olduğu çantalar bırakıldı. Saat 21.00’de başlayacak olan etkinlikler saat 00.00’da son bulurken, birçok Aydınlı vatandaş sabaha kadar temsili olarak nöbet tuttu.

        

Güvenlik önlemleri alındı

15 temmuz kutlamaları kapsamında Covid-19 pandemisi dolayısıyla gerekli önlemler alınırken emniyet ekiplerince güvenlik önlemleri de alındı. Kutlama alanına belirlenen noktalardan girişler gerçekleştirilirken, protokol alanı ve sahne içerisinde polis köpekleri ile arama çalışmaları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.