Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlılar 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

GÜNCEL 20.05.2018 - 21:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3592+ kez okundu.
 

Aydınlılar 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Edis konseriyle kutladı. Konsere on binlerce Aydınlı katıldı.

AYDIN- Konser boyunca hep bir ağızdan şarkıcı Edis'e eşlik eden gençler coşku dolu bir akşam yaşadılar. Konserde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Başkan Çerçioğlu'na gençler yoğun alkışla teşekkür etti. Tarihi günlerinden birisini yaşayan Atatürk Kent Meydanı'nın bir tarafında genç şarkıcı Edis hayranlarıyla buluşurken bir tarafta da FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın etabı mücadeleleri devam etti. Başkan Çerçioğlu'na Avrupa başta olmak üzere dünyada Aydın'ın tanıtımını da yapan turnuva için teşekkür eden Aydınlılar maçlara yoğun ilgi göstererek turnuvayı da sahiplendiler ve ellerindeki bayraklarla tezahürat yaparak maçları takip ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Edis konseriyle kutladı. Konsere on binlerce Aydınlı katıldı.

AYDIN- Konser boyunca hep bir ağızdan şarkıcı Edis'e eşlik eden gençler coşku dolu bir akşam yaşadılar. Konserde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Başkan Çerçioğlu'na gençler yoğun alkışla teşekkür etti.

Tarihi günlerinden birisini yaşayan Atatürk Kent Meydanı'nın bir tarafında genç şarkıcı Edis hayranlarıyla buluşurken bir tarafta da FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın etabı mücadeleleri devam etti. Başkan Çerçioğlu'na Avrupa başta olmak üzere dünyada Aydın'ın tanıtımını da yapan turnuva için teşekkür eden Aydınlılar maçlara yoğun ilgi göstererek turnuvayı da sahiplendiler ve ellerindeki bayraklarla tezahürat yaparak maçları takip ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.