Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydınlı vekil, çobanla koyun otlatma sözünü tuttu

EKONOMİ 30.12.2015 - 00:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2035+ kez okundu.
 

Aydınlı vekil, çobanla koyun otlatma sözünü tuttu

Aydın AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın’da 7 haziran öncesi verdiği ilginç bir sözü tutarak Söke Beşparmak Dağları’nda koyun güttü. Bölgede Çoban Nuri olarak tanınan Nuri Ozan, vekile jestinden dolayı teşekkür etti.

7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında  Söke’de bir gecede 13 Köyü gezen ve geciktiği için Çallı Köyü’nden Ak Partili Çoban Nuri Ozan’ı çok bekleten Abdurrahman Öz’e o dönem Çoban Nuri “Senin için ve partim için koyunlarımı bırakıp geldim. Çok geç kaldınız. Ben daha buradan gidip koyun otlatacağım” deyince çobandan özür dileyen o dönemin AK Partili Vekil Adayı Abdurrahman Öz, “Seçimden sonra koyunları birlikte otlatırız” sözü vermişti. 7 Haziran’dan sonra hükümetin kurulamaması ve hemen 1 Kasım seçim çalışmalarının başlaması nedeniyle o dönem sözünü tutamayan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, sözünü tutmak için Beşparmak Dağları’na çıktı. Çoban Nuri Ozan’ın koyunlarının bulunduğu dağa çıkan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ü karşısında gören çoban Nuri şaşkınlığını gizleyemedi. Misafirlerine mangal çayı ikram eden Çoban Nuri, Milletvekili ile birlikte bir süre koyun güttü. Çok şaşırdığını belirten Çoban Nuri Ozan, “O zaman lafın gelişi öyle konuştuğunu düşünmüştüm. Aylar sonra gelip benimle koyunların başında buluşman gerçekten beni şaşırttı” diyerek Milletvekili Öz’e teşekkür etti. 
Aydın AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın’da 7 haziran öncesi verdiği ilginç bir sözü tutarak Söke Beşparmak Dağları’nda koyun güttü. Bölgede Çoban Nuri olarak tanınan Nuri Ozan, vekile jestinden dolayı teşekkür etti.

7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında  Söke’de bir gecede 13 Köyü gezen ve geciktiği için Çallı Köyü’nden Ak Partili Çoban Nuri Ozan’ı çok bekleten Abdurrahman Öz’e o dönem Çoban Nuri “Senin için ve partim için koyunlarımı bırakıp geldim. Çok geç kaldınız. Ben daha buradan gidip koyun otlatacağım” deyince çobandan özür dileyen o dönemin AK Partili Vekil Adayı Abdurrahman Öz, “Seçimden sonra koyunları birlikte otlatırız” sözü vermişti.

7 Haziran’dan sonra hükümetin kurulamaması ve hemen 1 Kasım seçim çalışmalarının başlaması nedeniyle o dönem sözünü tutamayan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, sözünü tutmak için Beşparmak Dağları’na çıktı. Çoban Nuri Ozan’ın koyunlarının bulunduğu dağa çıkan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ü karşısında gören çoban Nuri şaşkınlığını gizleyemedi. Misafirlerine mangal çayı ikram eden Çoban Nuri, Milletvekili ile birlikte bir süre koyun güttü. Çok şaşırdığını belirten Çoban Nuri Ozan, “O zaman lafın gelişi öyle konuştuğunu düşünmüştüm. Aylar sonra gelip benimle koyunların başında buluşman gerçekten beni şaşırttı” diyerek Milletvekili Öz’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.